Ці сигнали не можуть ігноруватися! Про проблеми з печінкою дізнаються тільки 1% населення.

Печінка - це фільтр нашого тіла і один з найважливіших органів. Але як часто ми забуваємо про це і благно експлуатуємо його. Про проблему дізнався лише 1% населення. печінка час. Щоб уникнути таких проблем зі здоров’ям і вміти вчасно розпізнати сигнали вашого тіла, спробуйте пройти наш тест.

"Сайт" Відповідає простий тест, який легко допоможе визначити, чи є ваш печінка і якщо це час, щоб побачити лікаря.

Важливо розуміти, що цей тест не допомагає зробити конкретну діагноз. Таке тестування – це спосіб зрозуміти, які проблеми вашого тіла сигнали, і в той час, щоб допомогти фахівця! Відповісти 9 простих питань, підрахувати бали і побачити результат.

1. Ви часто турбуєтесь про тяжкість у правому гіпохондріумі?
    1 - Ні, не турбувати взагалі.
    2 - що там взагалі?
    3 - так, як
  2. Чи часто виникають розлади травлення?
    1 - Ні, такі проблеми є іноземними для мене.
    2 - Я не звертаю увагу на такі дрібні речі
    3 - так досить часто
  3. Ви не хворіли?
    1 - немає
    2 - Я думаю, що печінка не має нічого спільного.
    3 - Так, я не можу знайти місце.

4. Ви часто пити алкогольні напої?
    1 - не пити
    2 - буває, але не часто
    3 - Я люблю перевернути скло червоного сухого після роботи
  5. У вас є гіркий смак у роті?
    1 - немає
    2 - Звичайно, коли ви їсти щось гірке
    3 хв Так, це буває без причини.

6. У вас низький імунітет?
    1 - немає, я не хворий
    2 - Я не хворий частіше, ніж інші люди
    3 - Так, мій імунітет знижується
  7. Ви думаєте, що ви правильно харчуєте?
    1 - Так, їсти тільки здорові продукти
    2 – іноді прямо, і іноді я просто попросю все.
    3 – немає, я не прикріплюю багато значення для мого раціону

8. Ви приймаєте гепатопротектори?
    1 час Так, бо я хвилююсь про своє здоров’я.
    2 - Чи варто?
    3 - Ні, перший раз я почув
  9. Коли в останній раз вивчали печінку і органи травлення?
    1 - Я роблю профілактичну експертизу один раз на рік
    2 - більше року тому
    3 - Не проконсультував фахівця

Розрахувати ваші бали і досить порівняти результат з нижче!

Результат
  1. 9-15 точок
    Наш додаток, ви дійсно добре! Немає причин турбуватися, тому що здоров'я вище всіх інших. Тримати. правильно харчуватисястежити за здоров'ям печінки і організму в цілому, і хвороба не боїться вас.

2. 16-23 точок
    Трохи більше і вам обов'язково знадобиться допомога фахівця. Ви повинні переглянути свій раціон і спосіб життя сьогодні. Зверніть увагу на здоров'я, особливо здоров'я вашої печінки, влаштуйте швидкі дні, їсти тільки здорові продукти і раціонально харчуватися. Не забудьте печінка - запорука довгого щасливого життя!

3. 24-27 точок
    Ваш спосіб життя знищить вас. Приїжджайте до ваших почуттів, перш ніж це занадто пізно! Це ставлення до організму в найгірший спосіб впливає на здоров'я в цілому, а особливо печінку страждає. Повернемося до фахівця, краще. Не ігноруйте його. Проксимус Відтепер

Печінка завершує до останнього, і потребує догляду більше інших органів! Пам'ятайте, профілактика - найкраща медицина для печінки. Краще уникати серйозних проблем, ніж спробувати боротися з ними за будь-якої вартості. Ви не знаєте!

Габаритний зображення

Не забудьте поділитися цим корисним тестом з друзями в соцмережах.