15
Досвідчений масажист ділиться дивовижною технікою. Я позбавлявся від мого манму протягом 2 тижнів!
Не проблема для жирних людей. Ця неприємність буває досить струнких жінок, і чоловіків, які люблять перевернути скло піни після роботи. Всі несправності харчування, проблеми здоров'я та шкідливі звички. Добре існує. ефективний Позбутися від жиру фартуха на животі, який також принесе багато задоволення!
Редакція "Сайт" Я переконаний, що регулярний самомасаж в поєднанні з фізичними навантаженнями і правильне харчування може перетворювати вашу фігуру за винятком.
Масаж шлунка для схуднення Це правда? Такий простий, і головне, приємний спосіб можна легко позбутися від неяскравих сантиметрів і дати вашому тілі потрібну форму. Абдомінальний масаж допомагає не тільки видалити зайвий обсяг, ця процедура покращує стан шкіри і є відмінною профілактикою розтяжок і целюліту. Завдяки цьому масажу, навіть травлення покращується!
І освоївши найпростіші техніки самомасажа, не можна відвідати масажний зал на всіх. Головне - дотримуватися інструкцій нижче, а перший результат буде помітний протягом 2 тижнів!
Інструкції
Війна Разом. 15 хвилин на добу Вони можуть зробити справжнє диво. Ось кілька простих порад, які допоможуть вам практикувати самомасаж з максимальною ефективністю.
Дуже задоволена, і ефект не займе довго чекати! Туга мумія і осеня талії - тут це, вирощений результат.
890704
Не забудьте поділитися своїми друзями.
Редакція "Сайт" Я переконаний, що регулярний самомасаж в поєднанні з фізичними навантаженнями і правильне харчування може перетворювати вашу фігуру за винятком.
Масаж шлунка для схуднення Це правда? Такий простий, і головне, приємний спосіб можна легко позбутися від неяскравих сантиметрів і дати вашому тілі потрібну форму. Абдомінальний масаж допомагає не тільки видалити зайвий обсяг, ця процедура покращує стан шкіри і є відмінною профілактикою розтяжок і целюліту. Завдяки цьому масажу, навіть травлення покращується!
І освоївши найпростіші техніки самомасажа, не можна відвідати масажний зал на всіх. Головне - дотримуватися інструкцій нижче, а перший результат буде помітний протягом 2 тижнів!
Інструкції
- Дрібний масаж.
Ця методика допоможе ефективно прогрівати м'язи живота, плавати і тонувати його. Поверніть на спину і розслабтеся, ноги вигинаються в колінах. Зробіть масаж легкими щипними рухами. Перемістити годинниковою стрілкою, поступово звужуючи діаметр кола. З кожним кругом, поколювання повинно бути більш інтенсивним, тому що до кінця сеансу шкіра повинна бути злегка червоним. Виконайте цей масаж протягом 5 хвилин.
км - Водний масаж
Наступний етап комплексного самомасажа для живота - гідромасаж. Цей масаж надає міцність, підвищує тонус і робить фігуру струнким. Прямий прохолодний потік душу на животі, переміщаючи його годинниковою стрілкою. Масаж бічних секцій з вгору і вниз рухами. Температура води і міцність тиску можна регулювати і періодично змінювати. Такий трюк. швидкість Бажаний результат поліпшить тургор шкіри. Подрібніть живіт рушником і перейдемо! 5 хвилин.
- Роликові складки
Згорніть знову і згинайте коліна. Перемішайте складки в животі і розкачати їх між пальцями. За цей етап може виникнути більАле не варто лякати тебе. Так що ви робите право! Процідити поверхню живота легкими ударами цілодобово. Тепер з knuckles, потріть живіт уздовж. Таким чином, перерву жирної складки вертикально вниз з кулак. Проведення процедури ще 5 хвилин. Оздоблення самомасажа шляхом згладжування області живота з відкритими долонями.
доб.
Війна Разом. 15 хвилин на добу Вони можуть зробити справжнє диво. Ось кілька простих порад, які допоможуть вам практикувати самомасаж з максимальною ефективністю.
- Масаж живота краще робити годину до їжі або 2-3 години після їжі.
р. - Під час курсу самомасажу в будь-якому випадку не повинно бути лази. Все повинно бути в модерації. Не забудьте провести кілька разів на тиждень!
- Для досягнення бажаного результату необхідно раціонально харчуватися і правильно. Але ваші улюблені торти і солодощі повинні бути забуті протягом всього часу!
Дуже задоволена, і ефект не займе довго чекати! Туга мумія і осеня талії - тут це, вирощений результат.
890704
Не забудьте поділитися своїми друзями.
Цей ефективний засіб виключає гастрит і печінку назавжди! Я заготів про гострий біль.
Ретельно, ртуті! 10 видів риби, які краще не їсти