Вона вирушила до свого niece до запозичення 1,000 євро і була виведена, що вона не поділилася італійською каву.

«Інна і я є двома сестрами, і наші долі дуже різні», - розповідає Ая. Жінка навряд чи спілкується з сестрою, яка залишилася на роботу 7 років тому. Недавній Ана потрібні гроші, і вона вирішила запозичувати її від її niece, тому що вона знав, що Інна була відправлена гроші з Італії в дочку.

Коли я одружився, я дав частину будинку на користь моєї молодшої сестри. Тоді це рішення здавалося б справедливим, адже Інна після розлучення з чоловіком залишилася, щоб подивитися після своєї матері. З Я живаю поруч, я завжди їду до себе, але моя сестра подбала про це. А коли дочка вступила в університет на платний відділ, Інна вирішила піти на роботу в Італії. Не знаю, що вона не могла допомогти їй, коли вона сама працювала в дитячому садку.

За 7 років вона відправила подарунки та гроші на дочку. Я оплачував перший рік школи, в той час як Інна була встановлена за кордоном. Вона сплачувала свою першу зарплату, і ми не говорили після цього. І мій niece, Маша, відмовився жити в гуртожитку, і Інна мала відправляти свої гроші, щоб її дочка могла орендувати номер.

З тих пір догляд за мамою впав на плечі, бо Маша припинилася до села, і тримала повторення, що не встигла навчатися. Я шукаю після моєї мами весь час. Інна здався, щоб побачити, як мама робили. Я поговорив з сестрою про реконструкцію мого будинку мами. Вже старий і холодний, тому Інна обіцяє зберегти гроші і приїхати з ним, щоб зробити ремонт. й

155352

Два роки тому, після закінчення університету, niece одружився. Тоді я радий, що моя мама нарешті почала допомагати з будинками. Але як здивувати мене, коли моя сестра давала дітям ключі до нової квартири в місті! Після того, як Інна повідомила, що її плани змінилися, і це буде працювати над ремонтом пізніше.

Тепер Маша на батьківщині залишає з дитиною. І мій сестра не може бути щасливою з її онуком. Відправляє величезні посилки з дитячим одягом, іграшками, каву, іноді навіть трьома посилками. Не дивно, що моя сестра ніколи не дала мені нічого гостя. Як ми дивилися.

І що згасити мене найважчішого інциденту минулого тижня. Я мав запозичати 1,000 євро терміново, і я знаю, що мій niece був через отримання пакету з сестри, який день. Я пішов запозичати гроші з неї. Маша відкрив посилку перед мною, підрахував пакети кави та інших гостей, і не подумав, щоб дати хоча б один пакет італійської кави мені. Якби не чули мій запит. Я не хочу спілкуватись і допомогти ні моїм сестрам. й

Звісно, зв'язок між сестрами проціджують. Невідомо про те, що Інна була відхилена її сестрам для того, щоб вийти з неї матері, або просто вирішив звільнити себе від цієї відповідальності і піти в Італію. Якщо сестра не перерозподілила нічого до Ана під час свого перебування за кордоном, вона, очевидно, вважає, що її сестра не потребує нічого або Інни, вона не повинна надсилати нічого до старшої сестри. Плани не завжди фантастичні, іноді пріоритети змінюють на користь дітей, так як сталося з покупкою квартири для дочки. Але здається, що Інна повністю забули її матері, які, очевидно, не відправили нічого з-за кордону.