16
Так що кальмар не перетворюється в кучеряве завантаження, я перетворю один невеликий трюк при кип'ятіння.
"Як ви варите кальмар для салату так це не так каучук?" Я попросив дієти Маша часто кидає мені рецепти, які не завдають шкоди фігурі.
Багато варень говорять, що їх потрібно варити протягом 5 хвилин або більше. Але це не дуже смачно. «Зробити лушпиння і щелепу. У окрему каструлю кип'ятити воду. Додаємо сіль, лавровий лист, перець горох, а потім опускаємо кальмар.
Покладіть перший вниз. Швидко відрахуйте на десять і вийняти кальмар з шумом. Зачекайте, поки вода знову кипить, і опускаємо наступний кальмар! вона порадувала, а потім поділилася відмінним рецептом салату.
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. салатй Вечеря, що не зашкодить Вашій талії!
Як приготувати кальмар для салату Інгредієнти
Підготовка
Редакційна колегія також пропонує знайомство з рецептом кальмарів в банку. Виготовлений власному соку буде м'яким і ніжним. Зварений рис добре підходить для бічної страви. З такою стравою, сім'я обов'язково не буде голодним!
Тепер ви знаєте, як кальмари Для салату, щоб їх м'ясо не смакувало каучуку. До речі, для того щоб швидко зняти червоною шкіркою з кальмара, їх потрібно залити окропом і відразу перенести в чашу льодової води. Не забудьте про хрящі і акорд.
Я можу сказати вам одну річ про цей салат: вам потрібно спробувати його. Складно передати свій смак за словами. Ми можемо сказати з впевненістю, що цей рецепт обов'язково залишиться одним з ваших улюблених. Перевірити в сім'ї і друзів!
Багато варень говорять, що їх потрібно варити протягом 5 хвилин або більше. Але це не дуже смачно. «Зробити лушпиння і щелепу. У окрему каструлю кип'ятити воду. Додаємо сіль, лавровий лист, перець горох, а потім опускаємо кальмар.
Покладіть перший вниз. Швидко відрахуйте на десять і вийняти кальмар з шумом. Зачекайте, поки вода знову кипить, і опускаємо наступний кальмар! вона порадувала, а потім поділилася відмінним рецептом салату.
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. салатй Вечеря, що не зашкодить Вашій талії!
Як приготувати кальмар для салату Інгредієнти
- 0,5 кг кальмара
- 4 цибулини
- 2 морква
- 1 ч.л. цукру
- 3 ст.л. рослинної олії
- 30мл оцет
- 70 мл води
- 2 лаврові листки
- сіль, перець за смаком
- зелений
Підготовка
- Очистити цибулю і порізати кільцями. Покласти її в каструлю. Додайте оцет, цукор, сіль, лавровий лист і перець. Подивитися його.
- Покладіть горщик цибулі на вогонь. Нагрів до 80 градусів, але не кип'ятять. Нехай цибулина охолоне, а потім заливаємо рослинне масло до неї. Щоб зробити цибулю добре маринований, покласти його в холодильник на 3 години.
- Випийте кальмари в порядку, описаному вище. Будь-який інший може зробити це. Виріжте готову кальмар з соломкою.
- Пілінг моркви і рубати тонко на корейську моркву терткою. Або можна порізати соломкою. Перед додаванням моркви в салат, його слід залити окропом і залишити так протягом 10 хвилин. Замочуємо моркву так, щоб вона стала більш м'якою і більш ніж ніжною. Якщо ви не замочуєте моркву, вона буде дуже гострою і твердою, і вона зіпсує весь салат.
- Зніміть цибулю і моркву. У зручному контейнерному міксі кальмари і морква. Продам його і за смаком. Стирайте і прикрасить салат з зеленню. Бодибилдерши!
Редакційна колегія також пропонує знайомство з рецептом кальмарів в банку. Виготовлений власному соку буде м'яким і ніжним. Зварений рис добре підходить для бічної страви. З такою стравою, сім'я обов'язково не буде голодним!
Тепер ви знаєте, як кальмари Для салату, щоб їх м'ясо не смакувало каучуку. До речі, для того щоб швидко зняти червоною шкіркою з кальмара, їх потрібно залити окропом і відразу перенести в чашу льодової води. Не забудьте про хрящі і акорд.
Я можу сказати вам одну річ про цей салат: вам потрібно спробувати його. Складно передати свій смак за словами. Ми можемо сказати з впевненістю, що цей рецепт обов'язково залишиться одним з ваших улюблених. Перевірити в сім'ї і друзів!
Шамінь на дитину, яка відходить від сімейного святкового столу, не слухаючи дорослих
Я був будувати будиночки більш ніж 20 років, я знаю, що саме теплоізоляція зберігає гідний мікроклімат в будівлі.