Вона зламала і витратила всю зарплату на нове пальто, яка була єдиною грошима в нашій родині.

Коли введення імпульсу Неподалік від неї. Люди починають шукати акции для своїх дій. І не знайшовши його, загиблими на себе з внутрішньої сторони в спробі покарати себе або зробити щось, що може закривати гріх. На жаль, це може призвести до більш серйозних наслідків.

Герой нашої історії Юлії зіткнувся лише з такою проблемою. Але завдяки своїй мамі, вона зрозуміла, як важливо, щоб бути щасливими в цьому і зараз. Що відбулося і чому тільки одна непристойна покупка змінила життя жінки назавжди? Про це читайте далі в статті.

На самому початку осені я купив собі дороге пальто. Я знаю, що це непристойна покупка, але я не хочу робити інакше в той час. Довгий час мріяв про якісний одяг. За 5 років тепер я зносила мій старий пальчик, який виглядає страшно.

Але я не можу дозволити собі новий. Чи не ви? Щоразу я думаю, що я думаю, що я думаю, що мій малюк і мій чоловік. Я думав, що якщо я купив щось для себе, мій маленький буде відхилений. Тому я завжди спробував поперчити їх першим з усього одягу.

Я не роблю багато грошей. Для базових потреб достатньо. Але вам не доведеться думати про розкішні речі. «Я не зроблю,» Я захотіла себе, пригнічуючи нове бажання.

Тільки цей день був різним. Я був щасливий отримати зарплату і невеликий бонус. На шляху додому я прогулявся минулим вітрином знову з покриттям. «Чи можу я принаймні спробувати це заради інтересу?» Я думав і пішов в модний бутік. Вона допомогла мені знайти правильний розмір і дав мені сотні компліментів, коли я поставив на моєму пальто.

І зробив це. Я купив дорогий пальто і витратив майже всі мої гроші на ньому. На шляху до дому я поїхав у перемир’я: «Подумайте про дітей?» Що робити, якщо Tanya або Anyuta хворі? Що ви збираєтеся лікувати їх? Я не знаю, чому я викручую себе, але я просто не можу зупинитися.

Я був таким чином, що я вирішив піти до моєї матері і дізнатися, що вона думала про це. На жаль, мама попросила мене спробувати на цьому пальто. Коли я зробив це, вона прокинулася і сказав, що я виглядав лише дрібно.

Я думав, що я буду судити мене і радити мене повернути пальто в магазин, перш ніж він був занадто пізно. Але вона сказала: "Дочка, купуючи оксамитове пальто не те, щоб відлякувати себе." Це просто одяг і гроші вода. Якщо це пальто зробило вас щасливим, то це точка. І, повірити мене, ваші діти не будуть любити вас з будь-якого, але будуть тільки радіти випромінюванні своєї коханої матері.

Я бажав торкнутися від моєї мами. Вона продовжила, ви не знаєте, як багато речей, які я шкодував у моєму житті. Яка точка? Я не щасливий. Але ви і посмішка на обличчі, коли ви кладете, що пальто змінено. Щиро вдячна за розуміння.

Недавній мій мама. Але вона зуміла передати мені найважливішу мудрість: важливо бути щасливими тут і зараз, адже завтра може не приїхати. Зрозуміло, після покупки цього пальто я почав насолоджуватися щодня. Тепер я дивлюся на весь матеріал в іншому вигляді і не прикріплюю те ж саме значення до нього, як і раніше.

Дякую, Мама.

На перший погляд, непристойна покупка може служити уроком життя. Звісно, це не означає, що потрібно витрачати на все, що ваші душі бажання. Не варто забувати і про те, що життя в постійному обмеженні.

Що ви думаєте про це? Чи можна ближче до позиції матері головного героя Юлії?

Категории

Смотрите также

Новое и интересное