У мене є два матери-в-право протягом 15 років, я вирішив відкрити колегу.

В яких мами та дочкою-взагалі іноді сперечаються. Добрий день мама Важко виграти, і дочка-в-права зазвичай залишається з нею. Але це не завжди буває. В основному сімейні відносини вирішуються розумінням і уважністю.

Наші читачі вирішили поділитися своєю ситуацією. І я скажу, це дуже заважаю. Історія з гарним закінченням, яке, на жаль, в наш час дуже щільна.

Моя робота, подзвонила Галина, нещодавно дуже активно обговорювала свою маму. Як я говорив, я скаржався. І вона не схожа на це, і вона не схожа на неї. Син свого коханого давав незакінчення. Не очищайте будинок цілодобово, ви побачите. І не мокра чистка раз на 3 дні.

Спочатку все здавалося смішним, але потім мій друг став дійсно шкода. Так я вирішив поділитися своїм сюжетом з життя. У мене є дві матері-в-право. Почувши мене, Галина дивилася мене в очах з найсерйозним поглядом і попросила мене розповісти, як це сталося і який матеріал мій нерви були зроблені з.

Я поділився з нею, і я поділю його з вами. Я просто хочу, щоб попередити вас прямо, що мій нерви є дрібними і я дуже вдячний як мій батько-в-право. Для ставлення і не будучи сором'язливим, щоб викликати їх "моми".

У мене є два сини і кожен з них має інший батько. Я ніколи не був більше чоловіків, і більше чоловіків, в моєму житті. Я перший одружився, коли я був 20. Я був молодий і не дуже розумний. Ми любили один одного, але не думаємо про майбутнє. Коли я вагітна, чоловік перестав звертати увагу на мене. Я пішов додому, день народження.

499 р.

Ми живемо з мамою. Я був дуже нервовим, я був струнким. Але мій мати-в-право був на мій бік і підписаний квартиру для мого онука. Вона не дала сина, але вона ніколи не загубила його, щоб залишити мене в такий непортуний момент. Я все ще говорю з цією чудовою жінкою. Моя екс-людія почала свою сім'ю довго.

Друге весілля було майже секретом. Новий мама-в-право, людина з певним важким характером, немов мене. Ми не говоримо багато. Глад вона не менше жив у своїй квартирі. Мій чоловік і я жив разом (це насправді квартира, написана для мого сина). Він використовується для перегляду багато, тому ми не бачили один одного досить часто.

І тоді я мав запалення апендексу. Це був кошмар. Болить. Невідкладні лікарі скидають мене буквально відразу після операції, немає питання про будь-яке відновлення. У домашніх умовах я чекав маленьких дітей і нестерпного болю. Після півдня прийшла моя мама і зробила мене з ліжка, щоб зробити чай.

Для себе я закрив її на те, що світло було гідним. Вимкніть його тестом. Молода, але досить хитрощі і домінування жінка вперше вирішив переконатися, що я не відлякувся. Потім вона витягнула з неї з гнійного цілого пучка препаратів і болів. Я не знаю, де вона отримала гроші. Вона зробила мені баню солей, щоб зробити біль трохи нудним. Навчіть, як спати на боці так, щоб стібки не ламаються.

Після цього ми стали набагато ближче до одного. Вона завжди говорить про кращі речі про мене. Можливо, він шкодував, що зробив його «тест». Але я не блюво її. Тепер у мене є друга мати-в-право. Зараз у мене є нова мати.

Я люблю своїх батьків, теж, але вони жили в іншому місті, і мій мама вже слухняний онуків від мого брата. Ми припинили розмову часто і я розумію. Але я радий, що роблю. Отже, не кладуть знака, що дорівнює концепції «мате-в-право» та «неправи». Відносини, як люди, різні.

Моя колега прогулялася на робоче місце з продуманим поглядом. Здавалося б, дізнався щось важливе. Добре, все краще. Я думаю, що вона повинна поговорити з матір'ю, як жінка до жінки. Іноді простий слово може зробити багато. Час.