Чи потрібно викликати відповідні органи влади, якщо сусід узгоджує дітей та п’ятих лютий?

«Я не думаю, Тамара – зло матері. Але ця ситуація збуджена мене дуже багато! – акції нашого абонента Ольга. Недавно, вона свідків гучного кварелі між сусідами і її дітьми. Жінка зіштовхнулася на складний вибір і просить допомогти. Якщо ви дізнаєте всю історію, обов'язково зв'яжіться з нами. Можливо, це ваші слова, які допоможуть вирішити конфлікт пивоваріння!

Чи потрібно викликати відповідні органи влади, якщо сусід узгоджує дітей та п’ятих лютий?

Ще один день, коли я ходив в будинок сусіда і почув хуторний крем. Вегетаріанець Тамара, схожий на гарну і доброзичливу жінку. Я вже давно відомий її, оскільки він був першим сусідом, щоб приїжджати з міста. Я не пам'ятаю, коли я забув мій ключ і мій чоловік був пізно на роботі.

Тамара – мати трьох дітей: найдовший син, який нещодавно виявився 6, молодші дочки 5 років і 3 роки. Її чоловік працює як будівельник, тому дуже часто сусід сидить самостійно з дітьми протягом тривалого часу. В цілому їхня родина завжди здавалося мені запрошувати. Хороший будинок, якісний ремонт, власний невеликий парник.

Я не думаю, Тамара є зла мама. Але ця ситуація дійсно турбує мене! Коли я почула жінку кричу, я відразу прийшов в будинок. Спочатку я думав, що вона боролася з чоловіком. Ви знаєте, як це відбувається: ви думаєте, що сім'я ідеально, але насправді дружина переносить зловживання чоловіком. Тільки в цьому випадку вона була різною.

«Я так втомився від тебе!» Не дайте очі бачити вас! Що ви хочете? Чи? Зробіть свій таду! Я просто тебе побачила, ти ніс-шратчер. Тепер ви бегете? Вечеря до ночі!

Я відчуваю себе так шкода для цієї нещастяної дитини. Чи це? Я хотів піти додому, але Тамара не може зупинитися: «Що ви хочете?» Шукаю вас, я просто wore, що плаття на вас сьогодні! Не дитина, але свиня, Богом.

Тоді непристойна мова почала звучати, і я був повністю засмучений. Я чекав трохи більше, щоб побачити, якщо все було підборіддя і пішли додому. Я зважився про Тамара, що потрапив у дітей. У підході ралі людина здатна багато речей. На щастя, я не чую кричу.

Про те, що збирався додому. Я знаю, що мама не завжди приносить радість і щастя. Будь-яка мама може вигорнути. Але я не розумію, що ви можете дозволити собі жити у ваших дітей і змусити їх. Дуже мало!

Є два почуття прямо зараз. З одного боку, є побоювання для цих дітей, і є ідея для виклику відповідних органів. Що таке ситуація перетворюється на щось більш серйозно? І з іншого боку, хочу потрапити в позицію Тамара. Кожен має погані дні.

Чи можна сказати мені, що робити? Що б ви були? Може бути, я не розумію свого власного бізнесу. Але як я можу пройти, коли мова йде про маленьких дітей? Не дивно, що немає інших дітей.

Ольга не була в найбільш типовій ситуації з редакційним бюро, а її думки зрозумілі нам. Але ми також знаємо красиву вираз, яка ідеально описує цю історію: "Ініціація карається." Ми впевнені, що якщо героїне дійсно викликає охоронців і скаржиться на її сусіді, це тягне за собою не найприємніші наслідки. Крім того, вона не дуже розуміла проблему.

Чи потрібно викликати відповідні органи влади, якщо сусід узгоджує дітей та п’ятих лютий? р.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Цікаво, що ви будете робити на місці головної історії? Подаруйте свої думки в коментарях!