Зняти будинок з чоловіком, і його батькам подарували влаштувати квартиру для наймолодшої дочки.

«Я ніколи не хотів жити на будь-який рахунок. Коли мій чоловік і я одружився, ми завжди ділимося бюджетом разом. Після весілля я не кинути свою роботу, ми почали орендувати, а іноді мені довелося взяти участь в роботі, тому нам не потрібно нічого. Несправедливість життя полягає в тому, що, хоча ми не просимо всіх за допомогою, мати-в-завдяки вирішили переписати її «екстра» квартиру на її молодшу дочку, говорить Нестя.

«Я ніколи не витратив багато грошей на себе». Misha раз попросила, якщо я хотів бути домогосподарка, що я ніколи не зареєстрував. Краще заробляти скромну зарплату, але не сидіти на шиї. Мій чоловік точно так само. І я згоден, щоб взяти додаткову роботу над вихідніми, і ми маємо гроші. Ми співпрацюємо та підтримуємо один одного у складних ситуаціях.

Без свого житла щільна, більшість заробітку витрачаються на оплату векселів і оренду. Ми не хочемо жити вдома, ми ніколи не будемо відчувати себе вдома. З тієї ж причини ми не поспішаємо мати дітей. Поміщики різні зустрічаються, я неодноразово поїдаю такі, що виділяється з квартири без попередження, тільки тому що вони бажали.

Не існує гарантій оренди житла, ціни на все зростає, вартість оренди зростає, і ви хочете хоча б деякі стабільності у вашій країні. Ведуться оренда квартир в одному номері. У старому віці вони вирішили запевнити себе, мати додатковий дохід. Ми зрозуміли, що це чудово, пансіонат тепер не порівняти ціни, тому ми не попросили наших батьків, щоб дозволити нам жити в одному з квартир і заощадити на прокаті. Крім того, ці люди врятували більшість своїх життів, щоб забезпечити комфортний вік, це гідне ставлення.

р.

І нещодавно я дізнався, що одна з квартир, щоб орендувати, і збираюся переписати її на молодшій сестри Міша. Я не розумію, чому вони лікували сина, так несправедливо. Як Міша і сестра його законні спадкоємці, чому не поділяють спадщину однаково? Так як батьки вирішили, що дочка заслуговує на такий щедрий подарунок, чому Міша не залишилася ніщо?

Виявляється, що дочка живе на всіх готових, тоді як син переповнений в роботі з низькою пастою і намагаючись зробити кінці зустріч. Це ярмарок? Чи є які люблять батьки? Поки дочка буде жити красиво в своїй квартирі, ми будемо змушені дати гроші на житло без ремонту незнайомців.

Миша знала, що я збираюся сердитися і не скажу мені новину довго. Ми вже запозичили холодильник, тому що ця квартира не має одного, нам довелося придбати шафу, тому що немає меблів. Ми не поспішаємо допомогти нам. Моє родичі живуть в селі, іноді вони приносять їжу, допомагають стільки, скільки вони можуть. А батько-в-право нас байдуже, і вони думають, що ми впораємось з собою.

Але мати-в-завдяки завжди просять, коли ми порадуємо своїх онуків. Ми вже одружені з Міша на п'ятий рік, і ми не думаємо про дітей. Ми не будемо думати найближчим часом. Ми не можемо мати дитину в цих умовах.

Мені болить, що батьки лікують нас таким чином. У мене була відвага голосувати мої думки про це матері-в-право і її дочку, щоб вони сказали мені, що я самолюбний і тільки думають про гроші. Я не говорив до них. У зв'язку з тим, що я з мого бізнесу.

Я не розумію, чому він не говорить про своїх батьків. Він не бачить, що його батьки несуть до нього? Або не хоче здаватися слабким, адже в сім'ї є патриархія, і син засвоюється запитати літніх батьків для чого. Син завжди допомагає батькам виправити щось в своєму будинку, але всі подарунки і любов йдуть до молодшої сестри. й

, Україна

Кожен має право розпоряджатися своїм майном, як вони хочуть. Помилку Анастасії, яка почала застосовуватись для житла, тоді як чоловік не наполягав на допомогу батькам. Можливо, вони підняли його бути незалежними і гордими, можливо, це те, наскільки сильні і незалежні чоловіки підняті в цій родині. Хто знає. Якщо ви хочете жити мирно з ними. Чи не це? Чи правильно говорити про своє маму?