Дружина виглядає безтурботним, сірим і нудним, як зробити її плаття красивим

Що робити, якщо ваш чоловік виглядає безтурботно? вона може бути чудовою жінкою, але вона не має базової жіночності. Це питання було запропоновано 35-річний Олексій, сидить у будинку друга.

Чоловіки і дружини Про нашу дружину. Більшість моїх друзів сказали, що вони мали щось скаржитися.

- Я хочу знову нове взуття. З цього дорогого бутіку.

до Моє пальто на тиждень.

до Що ви хочете? Ви платите один раз і відпочиєте. Моя дружина йде в салони щомісяця. Ви думаєте, що вона платить за все?

Я слухав, і не знаю, якщо я був щасливим або не знаю. Я дуже щасливий. Моя дружина рідко просить або вимагає нічого. Але з іншого боку, я не розумію, якщо вона приділила більше уваги до зовнішнього вигляду.

Олексій і Вікторія Вікторія разом з 8 років. Я маю сина, який був відправлений в школу на рік тому. Наші відносини можуть бути гармонійними. Не без судочинства, звичайно, але всі щасливі.

Я бачу більше і більше жінок. Не те, що я люблю їх. Це приємно подивитися на них. Прекрасний, в яскраво красивих нарядах і підборах. Мій вік далеко від нього. Вона красива жінка. Але вона постійно носить спортивні куртки, джинси і кросівки. У літній 1-2 плаття зносимо максимум. І п'ятниці з питання.

Я знаю, що це зручніше і практичне. Я не відчуваю хвилювання, що я хотів би відчути. Я хотів би бачити кохану в більш ніж ніжному і яскравому образі.

Спробувати поговорити з нею. Навіть магазини купили щось. Але потім все, що купили, залишалися на полиці в шафі. Коли вона попросила Vick, чому вона не повинна носити щось яскравіше, вона сказала щось схоже, «Ми не збираємося до партії». й

р.

Тим не менш, кожен день я дивлю мами від школи, забравши своїх дітей. Тоді я шукаю дружину і усвідомлю вона виглядає сірим і нудним.

Я хочу мати більш жіночну дружину. Я все ще люблю її і не змінить нічого у відносинах. Але я хотів би провести вечір з кращою версією.

р.

Я не знаю, що робити. Дружина відмовляється, і душа просить жіночності.

Чи варто Вікторії відмовлятися від того, щоб запитати Олексій? Або це Алексей, який повинен переглянути свої побажання? Ви любите, коли кохана людина виглядає як сто? Або це питання?