15
Чоловік приніс ананасовий гарбуз з роботи, запечені манжети, які стали улюбленим десертом родини
У вихідні я був випіканий власно смачними гарбузовими шоколадними манжетами. Зараз. гарбузІ не намагатися запекти їх гріхом! Запах і колір не залишить байдужим нікого. Муфіни м'які, ніжні і дуже смачні, мій будинок навіть не здогадував, що в цій випічці є гарбуз.
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки гарбузові манжети з шоколадними чіпами. За що вона дуже вдячна!
гарбуз муфін інгредієнти
Підготовка
Редакційна колегія Я також раджу дізнатися, як підготувати гострі гарбузові кекси. Кращий спосіб боротьби з осінньою дощем!
І отримати більш детальну інформацію з рецептом, дивитися відео з кухар-канал Тетяна Шпілько. Я люблю готувати за рецептами, все завжди виходить вперше.
про:blank
Якщо ви любите гарбуз стільки, скільки я робити, обов'язково випікайте ці. гарбузові муфтий Як виходить, цей овоч прекрасно поєднується з шоколадом! І який запах не може бути переданий в слова... З чашкою кави або чаю випікають диво!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки гарбузові манжети з шоколадними чіпами. За що вона дуже вдячна!
гарбуз муфін інгредієнти
- 225г борошна
- 2 яйця
- 0,5 ч.л. солі
- цукор 220 г
- 100г вершкове масло
- 2 ст.л. гарбузового пюре
- 1 ч.л. кориці
- 0,5 ч.л. соди
- 1, 5 ч.л. розпушувача
- 100г шоколад
- красиві
- 0,5 ч.л. солі
Підготовка
- Залийте борошно, корицею, розпушувачем і сіллю в глибоку миску. Руб соди з пальцями так що немає грудок. Стирайте все разом.
- Запікайте гарбуз заздалегідь і, коли він готовий, збийте його блендером до стану пюре. Також можна використовувати заморожені гарбузові пюре, які спочатку розморожують злити зайву воду. Додаємо до гарбуза пюре яйця і розтоплене вершкове масло. До речі, масло можна замінити рослинним маслом при бажанні. Перемішайте все для однорідності, а потім додайте суху суміш. Перемішайте тісто спочатку міксером, потім ложкою.
- Додати шоколад в тісто, нарізаний на дрібні шматочки. Дивитися його.
- Змастити цвіль для кексів з маслом, або можна покривати їх паперовими капсулами. Залийте тісто в прес-форми, заповнивши форму двома третинами, так як муфіни піднімуть під час процесу випічки. З цієї кількості тесту надходить близько 12-15 муфінів.
- Зверху муфіни можна посипати подрібненими горіхами. Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки протягом півгодини до готовності. р.
- Це, гарбуз Готовий. Бодибилдерши!
Редакційна колегія Я також раджу дізнатися, як підготувати гострі гарбузові кекси. Кращий спосіб боротьби з осінньою дощем!
І отримати більш детальну інформацію з рецептом, дивитися відео з кухар-канал Тетяна Шпілько. Я люблю готувати за рецептами, все завжди виходить вперше.
про:blank
Якщо ви любите гарбуз стільки, скільки я робити, обов'язково випікайте ці. гарбузові муфтий Як виходить, цей овоч прекрасно поєднується з шоколадом! І який запах не може бути переданий в слова... З чашкою кави або чаю випікають диво!
Вона пояснила чоловікові, що вона не може варити борщ через надприродне явище
Нагріваємо веганську ковбасу в мікрохвильовці, показує що сталося