Вона пояснила чоловікові, що вона не може варити борщ через надприродне явище

Ми бачимо дивні речі в житті, які ми не можемо пояснити. Хтось, містик в реальному житті, здається, є божественним знаком, і хтось не втомився від перекопування в правду. Часом є ситуації, які ми пам'ятаємо протягом багатьох років без надання інтерпретації того, що ми побачили. Сьогодні Я хочу поділитися сюжетом, що деякі люди можуть пояснити. Скільки людей вірять в надприродний?

Twenty років тому, щось дивне відбулося в моєму будинку. Я ще не можу знайти пояснення цього випадку. У той час я живу з молодим чоловіком і котом в оренду квартиру. Як було вчора, сидить на табурі лущення картоплі. Я був божевільний, щоб борщити на обід. Я мав підготувати їжу до роботи вранці, тому я отримав рано.

Я стояча, тому я очистую картоплю мийки. І раптом я помітив, що червоною пудрою тікає з під ступкою духової шафи. Я потерла очі, я думав, що у мене була мрія, це було 6:00 a.m., Я не думаю, що я отримав достатньо сну. Я промив, подивився на підлогу знову. Поширити луків, і кішка сіла поруч з ним і спостерігати, що сталося.

До кішки потрапила в пуделю, захопила його і побігла до спальні, щоб прокидати мій хлопець. Він не знав, що збирався на кухні. Коли ми подивимося на шкарпетку разом, ми немовилися. Я дивився на те, що може бути під духовкою. І немає нічого, порожня простір, і пудка тече з підніжжям плити.

Дива? Я ніколи не тримала нічого на плиті або в духовці. Це була стара радянська пластина, яка бачив погляди. Так ми використовуємо тільки конфорки. Плитка була видима з усіх боків, і нічого не може приїхати з сусідів. Мій хлопець був більш рубаним, ніж я був, тому мені довелося витерти все з тканиною. Я протерла все і киньте його.

81

Я не можу дати логічне пояснення. Я попросив друзів і знайомих, що це може бути. Моя вчителька в літературі в той час була захоплена езотеризмом. Вона сказала мені, що в моїй кухні виникло щось паралельне. Тоді ми пішли на відьми, а священики були покликані очистити квартиру від злих духів. Ніщо, як це відбулося з тих пір. Найдивовижніше, що шпинделя з'явилася в моїй присутності, не до того, як я пішов на кухню. Я ще не дивно, що це може бути. й

Коли я прочитав історію, я пам'ятав свій перший клас хімії у школі. Щоб зацікавити нас, викладач показав нам чарівний трюк. Вона ran a ebonite stick на її руці, і на її долоні з'явилася червоне місце. Ми були рубані, здивовані і цікаві. Викладач пояснив, що це була хімічна реакція. Нерідко як спеціальний ефект, який використовується в кіноіндустрії.

74419.

Наука може пояснити багато речей, і це не виняток. Коли використовується газ, він входить до будинків, як газ. У холодну пору року газ може згубитися в трубі і витікає з пластинних кранів. Через крани, газ проходить у вигляді рубцевої рідини і може сформувати невелику тумбу під плитою. Особливо якщо плита стара і ніхто не використовувала її протягом тривалого часу, іржа може формуватися на нозі. При контакті з водою іржа перетворилася в червоний колір. Ви вірите в міфізм? Покажіть мені про дивну річ в житті.