Де ідея прийшла від того, що мудрі люди, як правило, вибирають суто, замість спілкування з сім'єю та друзями

Що таке користь для спілкування з родичами у віці? Чому краще орієнтуватися на власні думки, ніж слухати інших людей? Це питання, які ми відповімо в цій статті. Точно, відповідь не нам, але героїня історії сучасності Марія Миколаївна з Херсона.

Якщо ви погоджуєтесь з нашим інформаційним повідомленням, що конфіденційність є кращим, ніж компанія, яка не має права. Не соромтесь думати про це в коментарях! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Я 63 тепер і я не хочу поговорити з сім'єю. Після мого 60-го дня народження я зрозумів, як швидко. Я просто не маю права витрачати його на порожній чаттер.

Де ідея прийшла від того, що мудрі люди, як правило, вибирають суто, замість спілкування з сім'єю та друзями Р

Я використовую, щоб побачити своїх друзів, кожен вихідний вік і зателефонувати мої молодші сестри принаймні тричі на тиждень. Коли я був молодий, я ніколи не витратив на день самостійно. Тепер все кардинально змінено...

Де ідея прийшла від того, що мудрі люди, як правило, вибирають суто, замість спілкування з сім'єю та друзями

Я насолоджуюся тим, хто з моїх думок. Звісно, я не можу стати повторною і підтримувати деякі зв'язки з близькими людьми. Але в той же час я намагаюся не нав'язувати себе і відпустити себе від тих, хто не поважав мого особистого простору.

Один великий російський класичний, Фодор Михайлович Достоєвський, один раз зауважив, що мудрий чоловік з віком між супутниками та самотністю, як правило, вибирає останні, а не раніше. Після того, як спілкування є своєрідною делікацією, яка повинна бути помірною. І я повинен сказати, що я повністю погоджуюсь з цим.

Я тепер розумію, що самотність для людей похилого віку не покарання, але цінний подарунок. Я використовую, щоб пропустити кожен раз, я був окремо. І тепер, завдяки солю, я можу спокійно відобразити на моєму житті і дізнатися, щоб насолоджуватися кожен момент.

Багато психологів радять поговорити з сім'єю частіше про ваші проблеми. Але нібито говорити корисно, щоб не накопичувати негативні емоції. Я вірю, що це набагато корисніше для аналізу думок, ніж голосувати їх.

Де ідея прийшла від того, що мудрі люди, як правило, вибирають суто, замість спілкування з сім'єю та друзями Габаритний зображення

Які ваші думки про це? Ми будемо раді слухати про ваші думки про цю тему від коментарів! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.