Моя сестра і мій чоловік підібрав хороший урожай горіхів і вирішив продати, не дозволяв взяти арахісу.

«Збір горіхів цього року був ефектним. Я хотів би кілька ручних, тому я запитав Ваню за дозвіл. Він відмовив тому, що він вже зробив горіхи на продаж. Я живу в місті, сестра іноді дає гостям від села, де вона живе з чоловіком і дітьми, говорить Вера. Жінка живе окремо, вона тільки радість її niece. Вона допомагає їм всіх, тільки чоловік сестри не в усіх щасливих з міським гістьом і навіть чуйних горіхах.

Жилет горіхів: Я вирішив піти в село на вихідні, щоб трохи відволікатися від роботи. Після важкого тижня буде добре бути в природі, повернутися до батьківського будинку, забути про всі неприємності. Не про це. Я прийшов в будинок, де живе моя сестра і чоловік.

Я пішов в університет, шукаючи краще життя в місті. Ось де я залишився. Вона знайшла роботу, зустрілася з чоловіком там, повільно перемістила кар'єрні сходи і побудувала особисте життя. Я переїхав в будинок чоловіка і мій сестра сказав, що я був дуже щасливий. Вона також сказала, що тепер на батьківщині буде її батько. Я не бачив ніяких перспектив у с., тому я погодився.

Я відразу дав частину будинку на користь Олі. Через два роки вона народила дитину, потім ще одна. Щодня я прийшов в село з двома величезними сумками їжі і речей. Я дуже люблю мій нефрит, я не чекаю будь-якої подяки від моєї сестри, бо я зробив все щиро, поки діти були щасливими.

Я був званий на свята, я прийшов. Я дуже любила мене. Коли я розлучився чоловіка, я почав часто приїхати, я був щасливий, коли я був покликаний відсвяткувати Новий рік у будинку батьків. Я домовився допомогти з виплатою. Під час моїх досліджень мій niece переїхав до мене.

Чоловік Олі не схожий на мене. Він довго вважав себе майстером мого дому і не хотів, коли я прийшов. Ванья ніколи не похилий, що він не відчуває симпатії для мене. Коли Оля запакувала деякі домашні продукти з нею, Ванья завжди виглядала депроровуванням. У місті я можу купити його самостійно, але моя сестра наполягалася, бо це власний будинок. І я не сказав ні.

Цього року було багато горіхів. Вані збирають їх і висушують їх біля будинку на дворі. Я хотів би отримати додому трохи, я дуже люблю горіхи. І чоловік сестри, сказав він вже знайшов покупця і залишив все на продаж. Він зробив мене некомфортно. Що потрібно для цього Івана, якщо я взяв мішок горіхів? Я не приймаю сумку. Він болить мене, що я завжди лікував мої родичі так, і вони роблять цей вид потворної речі. Я нічого не скажу, але я не збираю сумку картоплі і яєць, вона збиралася. Сестра не помітила нічого і попросила запозичати гроші на весілля за наймолодшу дочку. Я, безумовно, погодився. й

Освіта для всіх людей відрізняється. Хтось народився в щасливій сім'ї і не шкодує за всіх своїх життів. Зустрілися люди. Це добре, коли хороші люди не люблять ворогів. Ми не можемо змінити будь-який, але ми повинні пережити тих, хто не любить нас? Чи краще давати всю увагу і теплоти тим, хто заслуговував? Сестра і улюблені джинси? Що робити, якщо ви були Вера?