Я вирішив подружити своїх дочок першим, а потім влаштувати своє особисте життя.

Останнім часом ми писали про важливі етапи життя, визначені шавлем Садгуру. Багато людей після 60 років, здається, старт другого життя. В Індії, наприклад, в цьому віці Ремаррі Люди, які вже давно зібралися. Вони хочуть підкреслити важливість своїх відносин. Любов і шлюб йдуть руки в руці, хоча вони не так тісно пов'язані, як ми іноді думаємо.

Герої нашої статті, хоча не з Індії, але вирішили формалізувати свої стосунки тільки через 40 років життя разом. Галина Рикова та Микола Кравченко нещодавно підписали у відділенні реєстру Іркутськ. Наречена буде скоро 90, і вже відсвяткувала 91 рік життя. Яка пара одружилася після 40 років?

На початку 80-х років молоді зустрілися і впали в любов. Галина підняла три дівчата, народжені в її першому шлюбі. Поранений чоловік. Миколаї переїхали до міста, де він відправився на мита. Він нещодавно відокремився від своєї попередньої дружини, але не офіційно подав розлучення паперу.

Галина бажала підняти своїх дочок на ноги, і до того, що вона не хоче думати про своє особисте життя. Вже кілька років після зустрічі, коли молодше одруження. 40 років пройшли з тих пір, але чоловік і дружина лікують один одному з однаковою ніжністю, як і в перші роки. Що кажуть діти Галини.

Одного разу тому, що перша дружина Миколая померла, і він офіційно став безкоштовним. Після того, як Коля запропонувала Галу, щоб формалізувати всі офіційно. Галина не чекаю всіх цих років на пропозицію. Чоловік і жінка були там, і це було достатньо для них. Саме так, як їх життя виявилося.

5046 2010 р.

Однак жінка приймала пропозицію і пара відіграла тихе весілля. Gal і Kohl запрошують тільки родичів. На весілля весіль! Поціновувачі просто підписалися на кафе разом після Здається, що незважаючи на чотири десятиліття, вони все одно мають один одного і не потрібні нікому. Дочка Галі говорить, що пара просто почала свою романтику: ніжність і підтримка все ще на високому рівні.

Я люблю його, коли люди одружилися після того, як вони разом. Дуже важливо бути близьким до одного. Важливо. звичок, чати ... Мені здається, що головне міф про любов - це те, що він може покрити абсолютно всі перешкоди. Як, якщо ви любите, ви приїдете до умов з будь-якою звичкою вашого партнера.

Я вважаю, що це визначення любові досить токсична. Чому бувають навколо когось, хто дроїться? Як ви знаєте, якщо він буде дратувати перед весіллям? Єдиний варіант - жити разом. Звісно, є моменти, які можуть бути налаштовані, на що ви можете розбиратися. Тим не менш, є також речі, які дуже важко приймати.

І ви думаєте, що варто жити разом трохи перед шлюбом і робити, щоб формалізувати ваші відносини на всіх? Поділіться з нами Вашою точкою зору та аргументами, які ви думаєте, є дійсновагою. Тексти пісень, а це означає: Я впевнений, що це не те, що любов не достатньо. Любов складається з багатьох аспектів, які ми іноді не хочемо включати в неї. Побутова сумісність - одна з тих аспектів.