Не знаю, що він побачив свою матір за останній раз.

Як багато віршів, пісень, фільмів і картин були присвячені мамі! Тексти пісень, а це означає: І не важливо, наскільки важко ви намагаєтеся, ніхто з них не може описати, як він є. гарні товсті жінкий Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Історія сьогодні не виняток. Нагадуємо, що в житті кожного

р.

Потужність Молитви Ми нещодавно зустрілися з живою історією Леоніда Гаркотіна на Facebook. Ми вирішили поділитися цією роботою. Поговоримо про щось важливе!

Ви стоячи від вікна, трохи одна, зносивши стьобана старий без рукавів. Зверху його зв'язують однаковий старий, чистий, барвистий фартух. Ви подивитеся на мене з тривожним і любим поглядом. Я дивлюся, віддаляю свою руку посміхатися, і ти завадить мене і кажу щось. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу або узгодити зручний час. Я походжу до Москви зі світлим сердечником, залишаючись з вами протягом шести днів.

Я відвідував друзів, родичів, а в іншому випадку слухав свої історії і, часто без прослуховування, знову поспішаючи. Ви не мусмур, але, тільки після звичаї зіткне, як в дитинстві, говорили в ніжному і доброму голосі:
- Повільна прогулянка. Зробіть свій час, але подивіться, є так багато автомобілів.

І чекав хворого, багато разів нагріваю охолоджуючу чайник, коли я повернувся назад, я сидю по вулиці і розповісти вам, де я був, хто зустрівся і що я бачив. І я приходжу і сидю тебе все. А ви слухали, запитуючи питання, іноді смішний і несподіваний, але дуже важливо для вас. Я дивився на ваші зморшки, на склянках з товстим склом, на штамовані сухі руки і милуватися. Я думав себе, «Що треба мати». І я спробував уявити вас як молодим, так і життєрадісним, так як я не пощастило бачити тебе.

Я був 44. Сучасні лікарі оселилися на такій безхребетності, але в ті роки ніхто не здивував. Народжений, дякуємо Богу! Зростаю всіх. І я виріс слабкий, хворий, але щиро любив молоду дитину в сім'ї. Ви завжди були! Види, солодкий, дорогий, розуміння і завжди зачаровує маму.

Ви не здавалося б, і ви не були. Але я побачила, що люди прийшли до вас з їхніми пасовищами. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ваша сила була у вашій доброті і фірма, яка дотримується правила, що ваша мама навчила вас: «Не зло, прощення і допомога. й

Ви були щасливими. Моя сім'я, моя любов до чоловіка і для нас дітей. Ви не навчаєте нас, ви ніколи не говорите. Ви просто любили нас. І ми, як і дорослі, відчували, що ваше кохання зберігає і захищає нас, захищаємо і доставляємо нам через життя, і не допускаємо променя від істинного шляху.

У складних моментах можна визначити. Ви звершили захоплення і несправедливості в стійкому і християнському шляху. Ви любили всіх, завжди допомогло всім, і завжди гасити всіх. Як ви дивитесь після нашого хворого да! Уважно, з любов'ю і з вдячністю. Ви 2 роки з любов'ю пролонгував своє життя, не за хвилину, залишивши його з погляду, лікуючи всі свої бажання.

р.

Ви зуміли зробити це так, щоб після того, як жити разом протягом 45 років, ви ніколи не були бої. Щоб наші засвідчені питання, ви відповіли просто і серйозно, «Як я можу боротися з ним, якщо я люблю його? й

У день 80-го дня народження всі ваші діти, онуки, родичі та друзі зібралися. Я запитав вас:
- Мати, життя довго або коротко?
І без зцілення ви сказали,
- Дуже швидко. І я вдячний Богу, що я пам'ятаю все, кожен шматок і сегмент, як складний і радісний. Важко було мало речей: Бог завжди відправив когось, щоб допомогти. Пройдіть кожен день для ваших дітей і вони будуть дрібними. Я запитаю про Боже благословення на кожен з вас на день і на ніч, щоб приїхати.

У моїй пам'яті ви все ще стоять вікна, трохи, в стьобахований старий без рукавів, в старому чистому, різнобарвному фартуху, прив'язаному з тонкою вовняною сірою ручкою, дивним чином і любим виглядом після мене, закриваючи свій шлях хрестиком і благословення мене на дорозі. Коли я повертаюся, я посміхатися на вас, хвилі моєї руки і думаю:
до Яка радість вам, мій вид, солодка і мудра мати.
Я бачу, мед, я не знаю, що я ніколи не бачу тебе знову.

Що таке сила материнської любові для вас? Яка думка зробила цю історію?