12
Мама варила дико смачні мариновані баклажани, всі ціпочки в тривалому маринації
Підготовка баклажани Перець і морква тонкі, але не складні. Ви ріжете овочі соломкою, баклажанами з колами. Маринад кисло-солодкий, а овочі в результаті – хрусткий і ароматний. Вони тримають форму добре і не зламаються. Я дізнався рецепт від моєї матері, і вона, в свою чергу, від друга.
Сьогодні видання. "Сайт" розповість вам, як марка з овочами. Будь-який обід за рахунок цієї закуски буде виглядати святково!
Приготування маринованих баклажанів Склад
Інгредієнти для маринаду
Підготовка
Також я пропоную познайомитися з цікавим рецептом яєчних рослинних рулетів з морквою і перцем, які можна заготовити на зиму. Такі закуски дорогі!
Як видно, баклажани Цей рецепт не ускладнюється. Цей салат може бути ідеальним доповненням до будь-якої м'ясної або рибної страви.
Головне - пам'ятати правило: чим довше він маринує, тим смачніше виходить!
Сьогодні видання. "Сайт" розповість вам, як марка з овочами. Будь-який обід за рахунок цієї закуски буде виглядати святково!
Приготування маринованих баклажанів Склад
- 1кг баклажани
- 1 цибулина
- 3-4 зуба. часник
- 1 болгарський перець
- 1 ч.л. солі
- пачок зелені (парслі)
- 1 морква
Інгредієнти для маринаду
- 2 ст. л.
- 2 ст. ложки оцту
- 0,5 ч.л. солі
- 2 ст. цукру
Підготовка
- Вимити баклажани і вирізати кільцями. Покладіть їх в чашу, додайте сіль, перемішайте. Залиште на 20 хвилин, щоб дати баклажанний сік.
- Морква натрію на тертцікорейська Або можна просто порізати її тонко соломкою. Зріжте цибулю тонкими півколеями або перо. Також соломка ріже болгарський перець.
- Отримати баклажани від рідини. Посмажити баклажану хвилину на кожну сторону в каструлі невеликою кількістю рослинної олії. Поставте в окрему чашу. Також близько 2 хвилин обсмажити в каструлі з рослинною олією та іншими овочами.
- Подрібнити часник ножем. Наріжте зелень трохи. Додаємо часник і зелень до овочів. Дивитися його.
- У зручному контейнері в шарах покласти першу третину баклажанів, потім третину овочів. Зберігайте поширення, поки інгредієнти не закінчуються. Для маринаду змішайте цукор, оцет, сіль і залийте всю воду. Стирайте все разом. Залийте цей маринад з овочами. Покрийте закуску з кришкою.
- Поставте закуску в холодильник на 4 години. Періодично закусити закуску. І добре смажте, щоб маринад розподілився на всі овочі. Після того, як вийняти салат і подаємо його до столу. Бодибилдерши!
Також я пропоную познайомитися з цікавим рецептом яєчних рослинних рулетів з морквою і перцем, які можна заготовити на зиму. Такі закуски дорогі!
Як видно, баклажани Цей рецепт не ускладнюється. Цей салат може бути ідеальним доповненням до будь-якої м'ясної або рибної страви.
Головне - пам'ятати правило: чим довше він маринує, тим смачніше виходить!
Подруга попросила мене спробувати на моєму весільному кільці, неприємності не займе довго
Не знаю, що він побачив свою матір за останній раз.