Чому жінки маррі бідні чоловіки?

Сучасні зв’язки між людьми більше, що вони звикли бути. Особливо шлюб. Не потрібно довести і цитувати статистику, щоб стверджувати, що було менше розлучення. Рівень пологів Чи не важливо чоловічого багатства, він просто забрав спинки.

Навіть якщо юнака не мала грошей за серцем, а його капітал «панувати романи», за певним віком він все ще знайшов половинку. Рівень фінансової спроможності був значно меншим, ніж зараз, і не був пріоритетом. Так чому деякі жінки продовжують вибирати чоловіків з отворами в своїх гаманцях? Це просто романтика?

Звісно, кожна така пара має свій початок, власну історію. Для всіх людей можуть бути різні життєві ситуації. Ми хочемо дати вам пару прикладів. Ми сподіваємося, що після того, як читати їх, ви погоджуєтесь з нами, що не маючи всіх фактів на руці принаймні неправильно.

Молодь-зелений Костик і Аня зустрічалися в школі. Ми були А потім ми вирішили почати знайомства. Костя сподобалося Ана дуже багато від самого початку: хороше завантаження, смарт, для слова в кишені і багато іншого. Після школи інститут почався, і пара вирішила зареєструватися. Нема особливого, просто стояв в реєстрі, слухали жінці і пішли з кількома друзями, щоб відсвяткувати справу.

Молода родина не мала грошей. Оренда квартири, китайська локшина як середня їжа і дослідження. Побачити, що з часом вона виросла Костю як дорослого. Вона, хоча б не як смарт і, як викладачі говорили про її чоловіка «проміс», з завданнями, що стосуються кінця.

Костя завжди була молодим. Смішні жарти один раз зробив мене нудно. Постійна відволікання, непрактичність молодого чоловіка почала подразнити. Зацікавити, щоб бути загальними. Я бажав чоловіка і був хлопчик поруч з мною.

Коли з'явилась перша серйозна робота, Костя теж "зламати" тут і там, і він його влаштував. Все прийшла до того, що пані в сім'ї була молода дівчина.

Але вона не прослужила довго. Цікава колега прийшла разом. Трохи старше, але не помітно. Відповідальний, серйозний. Так, у нього виникали проблеми з зовнішнім виглядом, а іноді він міг затягнути довгу «піку» про свою пристрасть до футболу. Але це все на фоні. Він гарно приречений, з'явився в будь-якому місці, де він був необхідний, зробив плани на майбутнє.

Він подумав, що вона говорила. Потім він сердився, блювотні рухи, кричав. Але жити в бідності Вона знає, що не буде майбутнього. Божественний, шлюб і нове життя. Зараз вона має інші побоювання та інші скарги про її чоловіка. Але вона міцно знає, що цей чоловік буде піклуватися про своїх майбутніх дітей і, звичайно, не дасть їм голодувати. А веселі жарти і чарівний вигляд вона може почути і побачити на телевізорі. Ургант показ буде показано найближчим часом, тому не забудьте подивитися.

Одружена за другий раз Іра вийшла у віці 23 років. З дитиною в руках. батько не може встановити правильні пріоритети і перебування його коханим. Ну, щоб пекти з ним. Зараз, що права, чесна і любляча людина виявилась, все буде добре. Ми повернемося до будь-якої складності. Займіть дочку і життя буде красивим.

Артур був звичайним твердим працівником. Але з відкритим, чесним серцем. Він знав, як побудувати, фарбувати, зробити ремонт. Він може піти в Далекий Схід на роботу, відправивши частку леву кошти до дружини і дитини. Його друзі любили його і сказали йому тільки хороші речі. Незважаючи на постійний брак часу, Артур мав багато.

У планах, мріях та надії на майбутнє. Іра навіть підписала на курси перукарні. Вона не збиралася сидіти навколо шиї чоловіка з малюком все її життя. Я хотів допомогти, теж. Бо я кохав її, бо Артур побачив в її люблячій дружині і любив дочку дуже багато, навіть якщо не його власної.

Але доля іноді може бути безтурботним. Аварія на роботі, а Артур був відключений. А трагедія не тільки для однієї людини, але для всієї родини. Біль, відчай, жах.

Після 5 років яра і Артур купити нову квартиру. Ви можете попросити, як вони коли-небудь роблять закінчується на держплатежі? Ми будемо. Добра перукарня - це мистецтво. У першу чергу яра працювала окремо, потім орендувала номер, потім відкрили ще кілька. Я, тепер вона тягне сім'ю. Зараз вона майнінгу.

Але не було дня, коли вона не пам'ятала ситуації Артур витяг її з. Попри все, вони разом. І вони, звичайно, не бачать ніяких змін в цьому відношенні.

Осінь я розповім про те, що. Моя ситуація досить звичайна, хоча всі зацікавлені в ній. Я дуже комфортний з ним.

Я багата зріла жінка. П'ять років тому, мій чоловік помер і залишив мені всі свої, всі наші заощадження. Я був більше, ніж любов і вірна дружина. І він знав його. Ми не мали дітей, але він мав дочку від першого шлюбу. Я знаю її добре: красива людина, знайшов себе, не потребує грошей.

Але я ціную гроші. Я оцінив життя, а також радість, що дає нам всі. А ти знаєш, бабуся на лавці, навіть біля свого двоповерхового будинку - це не для мене. Я люблю спокійний спокій, але іноді він отримує нудний.

Подорожуючи по всьому світу і розбризкування грошей на ганчі і ювелірні вироби також не опція. У день, коли ви зрозуміли, що більшість часу витрачається на дорогу. Чи можна оточити себе з комфортом і не дрочити по всьому світу? Це простіше, дійсно.

Ось чому я одружився знову. Не збиваючи, він тільки 15 років молодше мене. Не молодий чоловік після коледжу. З досвідом та поглядами на життя. Але мені подобається його характер. Він також колишній солдат, тому я відчуваю себе дуже комфортно з ним. У нас є безпека, але енергія безпеки йде від нього.

Він військовий, тому я можу назвати свою зарплату, ми скажемо, дрібно. По-перше, у порівнянні з моєю ситуацією, він не має грошей. Інші, можливо, теж. Які салі в цій армії? Купити їжу і поїсти риболовлю раз на місяць? Про нас

І не існує нічого неправильного з мене, надаючи його і навіть іноді неприпустимо в дорогих покупках. Він також чоловік, дорогі жінки, і він любить комфорт і подарунки. Що ви думаєте? Чоловіки мають такий варіант, теж. І якщо він з вами прямо зараз і я відчуваю, що мені потрібно, чому ні? Світ сповнений повсякденного життя. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Як кажуть вони, різні. Хто може тільки мріяти про життя іншої людини, а він живе відносно добре. Якщо ви думаєте про це, багато хто з нас буде змістом? Ми думаємо думки будуть розділені. Це право. Ви просто повинні зрозуміти якусь точку зору, щоб зрозуміти. А потім малюйте власні висновки з усього цього.