Ніщо так смішна жінка, яка в 50 вона вважає себе 30-річною красою.

Майже кожна жінка виглядає молодше свого віку. Більшість жінок кажуть, що. Тим не менш, проблема не в тому, що 50 років хочуть виглядати як 30 років. Скоріше, варто запитати, Чому жінки хочуть з'являтися молодшими?

Що неправильно з пошуком 50 на 50? Намагатися зрозуміти, що відбувається з поняттям віку в суспільстві. Багато людей приваблюють красу молоді. Така думка призводить до того, що жінка, досягаючи певного віку, перестає існувати. красуня, навіть якщо це таке.

Я недавно бачив красиву картину. Зображена актриса Ana de Armas, краса 33 років, зірка багатьох останніх блогерів. Під час фото був чудовий діалог між двома коментарями:

до О, вона красива. Я нещодавно знаходився з 30. Я не вірю, що вона так стара, тому що Ana дивує дивовижну!
до Що ви думаєте, що жінка в її 30-х роках повинна виглядати? Як скинути?

Перегляд цього повідомлення в Instagram

Публікація від A N A D E A R M A S (@ana_d_armas)

По-друге, ми часто закріплюємо стереотипи та кліше, які були встановлені протягом десятиліть. Наші КонсультаціїНаприклад, він не хоче визнати, що прогрес не тільки впливає на технологію. Точно впливає на технологію, і вони, в свою чергу, на наш зовнішній вигляд і здоров'я. В будь-якому віці легко виглядати. Після 25 або навіть раніше, дуже важко сказати, як старий людина дійсно є.

Для визначення віку ми використовуємо порівняння. Якщо людина має зморшкиПо-друге, що не є, тому, що перший Це бульсит. Другим може використовувати креми і зноси сонцезахисні окуляри, а перший – генетично схильний до таких зморшок. І так, першим може бути молодшим!

Поступово стереотипи про певні особливості зовнішнього вигляду в певному віці повинні піти. У той же вік люди можуть виглядати різними. Вони не будуть винятком правила. Перед тим, як ми не знали про банальний крем і те, що УФ світло впливає на старіння шкіриПригода 50 років дуже помітна.

Це не так, що зараз. Люди, які використовуються для спостереження за здоров'ям і зовнішнім виглядом, на 50 виглядають дуже добре. І ні, вони не виглядають.30 або 25.й Вони просто добре виглядають. Потрібно зупинити зв'язок краси до віку.

Розумна людина отримує цінний досвід і зй Це не просто про сімейні цінності або фінансову грамотність. Багато жінок тільки протягом багатьох років знаходять свій стиль і набувають індивідуального шарму. Але молодь – це час експериментування, в тому числі зовнішній вигляд.

У мене є друг, який недавно був 20. вона прекрасний молодий леді з темним волоссям і пишною фігурою. Я 30 тепер, але більшість наших нових друзів дійсно вірю, що я молодший, ніж мій друг. Я не відчуваю себе 20 років. Я не відчуваю свого віку.

Я розумію, що це буде порожнім словом для багатьох, але я все ще хочу нагадати вам. Вік просто так. номер на паспортй Не число, але рік ви народилися. Не думають про це, як тільки статистика. І так, ви не повинні сказати будь-кому, як старий ви, якщо це про щось офіційне.

Я щиро хочу, щоб ви знайшли. впевненість в собіЩоб відповісти на питання про вік чесно і не відчуває себе найменшого дискомфорту. Я не говорю про пошук молодших і слухаючи ряд сюрпризів «не так». Я хочу бути комфортним у моєму віці в будь-який час.