Старий дачник загинув, хоче продати котедж, який він загинув більше 30 років

Для міського водопровідника котедж Як дихання свіжого повітря. І спокійний і спокійний. Ви завжди тут з великим задоволенням. І ви працюєте з ентузіазмом, бо ви намагаєтеся самі. І все вариться в чистому повітрі (і навіть вирощується на своїй ділянці) з'їдається з великим апетитом.

Однак часто буває, що людина, яка була літньою резидентом, вигорає. І він хоче залишити країну, в якій протягом років він інвестував всі свої гроші, час і енергію. Чому це відбувається і що робити про це?

П'ятий рік з мого чоловіка і перейшов на країну. І ми дуже любимо це. Потім висаджуємо цікаві дерева, потім намагаємось ягідних чагарників. Цього року було відмінне зібрання винограду та чорниці. І вистачить, і діти з онуками отримають її, пише Світлана.

«Королівка з цибулею і картоплею з невеликими інтересами до нас. Але що в супермаркеті коштує дорого (або абсолютно без смаку), ми раді виростити на сайті. Звісно, є хороші збирачі, є також невдачі. Але як мені, так і мій чоловік працює захоплено, життя країни безумовно знизився на нашу кришку. І приїжджають діти частіше, вони теж люблять.

«Ми не знали, що ми будемо прослужити. Для постійних турбот ви не думаєте багато про вік або ваші фізичні здібності. Але один день сусід прийшов до нас, бабуся Лена. Погода була чудовою, сонце було блискучим, і ми сиділи, щоб пити чай в саду.

Тоді сусід, шукаючи на нашому чудовому місці, запитав: Чому ви заводуєте так багато? Ці ж саджанці за кордоном, ймовірно, дуже дорогі. Тепер у вас є міцність, ви можете зробити все. Що відбувається далі? Що таке гонна? У мене є один виноград на моєму дворі, але ніхто не відчував його. Моя дочка не приїжджає дуже часто. І онуки завжди поспішають, вони ніколи не встигли за свій виноград.

«Я забув, що розмова. На жаль, люди завжди скаржаться у молоді про брак часу, а у віці – про відсутність уваги. Але один день я зустрів колишнього працівника, жінка про мій вік (понад 4 роки старшого). І вона, літня леді, була також серйозно думають про майбутнє. й

Так Марія сказала, що вона втомилася від усього, що вона вигорла. Вони не хочуть мити в літньому душі, не хочуть подорожувати з передачею 50 кілометрів від квартири до котеджу і спини. На ринку можна придбати десятки помідорів і пару огірків.

«Я знаю Марія і її чоловік. Життєрадісна робота. Так, у них є квартира в іншому місті, і вони дійсно не близькі, щоб дістатися. Не порівнювати з нашими 3 км, коли ми можемо ходити з котеджу в квартиру з чоловіком. Але це ще 30 років тому. Великий будинок з садом і садом, тільки близько 25 соток.

Р

«І в складних разів дачу допомогло їм вижити. Вони вирощували овочі для себе, для сім'ї, і для продажу. При відставці вони навіть підняли курчат. В короткий час вони люди з великим досвідом, тому я завжди звернувся до них за порадами в питаннях країни. І через всі ці роки вони хочуть кинути? Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

«Той необхідно лише накопичувати втому. Після того, як вони купували в літньому душі протягом 30 років і все влаштовують їх. Вони не помітили незручності. І так, у старому віці, коли вже є фінансова стабільність, хочеться миру, життя без хешти, базового комфорту.

«Ми тільки живемо в квартирі взимку. Весна, літо і осінь переважно відбуваються в країні. І в холодну погоду, також впливає на брак зручностей у місті. Тому ми беремо це питання дуже скоро. Ми розуміємо, що в певній мірі відкласти цю проблему пізніше не вийде, пише Світлана.

Можливо, проблема є недоліком комфорту. Але напевно втомилися. А якщо Марія повинна доїхати до дачі з пересадками, а на самому сайті вона вирощує овочі, а птахи породи, і багато речей, то коли вона відпочиє? І якщо сила протягом років стає меншою, а догляди залишаються однаковими, то життя в країні в цьому випадку дійсно втрачає всю привабливість.

Чи не так?