Друга козина побудувала дерев'яний будинок і ванну, виготовлена просочення для деревини своїми руками.

Я люблю його. деревообробкаЯкщо будинок сам дерев'яний, це мрія! Моя друга пана Саша побудувала цей будинок. Красивий, екологічно чистий, легкий, повністю виготовлений з дерев'яного брусу, а поруч з ванною була побудована, також з дерева. Він побудував все себе, навіть просочення деревини своїми руками був виконаний. Рецепт, до речі, ми успадкували від нашого діда, щоб говорити.

Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як це зробити самостійно. нерегуляр для деревини в домашніх умовах. Своєчасний рецепт!

Неприпустимо для деревини своїми руками

Дерево виглядає красиво. Хочу виглядати в ній і навіть запашить. Так, в будинку з дерева навіть дихає по-різному! Але є великий недолік дерева - він в підсумку згорає під впливом навколишнє середовищей Як волога і киснева. Щоб уникнути цього, потрібні спеціальні просочення.

Ви можете купити його в магазині, і ви можете зробити це самостійно. Перевага другого варіанту полягає в тому, що ви можете зберегти і витрачати меншу кількість, але ще більшою перевагою є те, що просочення, виготовлене за допомогою домашнього методу має ПриродніЩо означає, що вони безпечні для здоров'я!

Так, я хотів би дати вам просочення. бджоли, лляна олія і каніфолі. До речі, лляна олія - холодна пресована їстівна олія. І бджолакс дійсно найкращий зв'язок деревних волокон і дає шовковистий блиск.

При отриманні соснової смоли стерпентинової олії дистильовано, і це чистий і цінний смола залишається. Це романтика. До речі, величезні переваги каніфолі додатково посилюються, коли він вариться з гліцеролом. В результаті смола з високою еластичністю особливо стійка до атмосферних ефектів.

Деякі поціновувачі також рекомендують додавати турпентин, і роаніфол, попередньо подрібнити, розвести в спирті.

Вам потрібно.
  • 1л лляної олії
  • 100г віск
  • сосни

Прогрес роботи
  1. Залийте лляне масло в каструлю (попередньо старий, який не вишкода). Прогрівати в водяній бані або на повільному вогні, постійно помішуючи.
  2. З ножем шліфувати віск на невеликі шматочки.
  3. Відправте шматочки воску до несо-гарячої лляної олії.
  4. Додаємо в суміш пару штук соснових каніфолі.
  5. Зігріваємо суміш з воском і роанізолом на повільному вогні до повного розчинення воску. Вважайтеся, що рум не буде плавати.
  6. Так, розчин готовий. Ви можете покрити їх дерев'яними конструкціями.

Раніше такий склад малюнокборд І продаються на ярмарках. Він виглядав великий, люди сподобалося його, вони купили його. І наш сусід Дядько Ванья говорить, що ріжучі дошки і торці ДСП просочені щіткою з гарячою соняшниковою олією.

«Для того, щоб мити будь-яку (холодну) воду, і принаймні вініри. Гаряча олія глибоко проникає і закупорює всі види капілярів деревини.

Я пам'ятаю, як дитина, батьки старої соняшникової олії, яка протягом багатьох років почала гіркотитися, кип'ятять довгий час на плиті, а потім покривають все дерев'яні: паркани, подяки і так далі. Довгий час не вистачає, один раз в 3 або навіть 4 роки перефарбовуються. Для того, щоб знову захопити паркан!

Хочу дізнатися, як відновити дерев'яні двері. З грамотним підходом до матерії старий виріб з натурального дерева буде грати з новими кольорами і дарувати сотні точок голови старту до дешевого сурогатного дверного полотна!

Херсон

Дерева своїми руками допоможе вам більше ніж раз! Краса цієї книги полягає в тому, що він підходить для будь-яка дерев'яна конструкціяВідмінно підкреслить колір, глибину і фактуру дерева. Дерево після фарбування захищено від зовнішнього середовища. При попаданні сонячного світла дерево, колір красиво блищає, але виглядає природно.

Споживання просочення невелике, а консистенція самої суміші відмінна. Я рекомендую зберегти це корисно життя рубати, коли ремонт і ремоделювання будинку, як ви знайдете!