Все своє життя батько заважав, як бабка, від голоду, і в його старому віці він прийшов до своєї дочки.

«Мій похилий батько останнім часом з'явився. Він розлучився мамою і одруженою жінкою. Ми довго не говорили, і тепер Дад хоче, щоб ми були сім'єю, говорить Ніна.

Вона 35 років, Ніна одружена і має дві чудові дочки. Вона була використана для того, щоб не мати батька в її житті, і довелося пройти через багато, щоб побудувати її щасливе життя. Так, коли Ніна добре робила без неї тато, він хоче уваги і розуміння. Він заслуговував?

Він прийшов до нас в інший день і сказав, що він хотів дати мені машину і допомогти мені фінансово. Так, мій батько не бідний чоловік. І ми, хоча ми живемо скромно, не потребуємо ручних дій. Він намагався зробити це для мене, щоб відмовитися від мене і мій мама один раз.

р.

Так сталося, що відносини з батьком з цією жінкою не виконували. У старій вікі він пішов самостійно. По-перше, він не оцінив близьких, легко обмінявся вірною гарною дружиною з невеликою дочкою для молодих поросят. І тепер ця людина приходить до мого дому після всіх цих років і хоче бути сім'єю. І сказав, що він ніколи не буде втрачати мене знову і що він хотів би малюків, мій дідівці, але він став повним дивним для мене. Я не знаю цю людину, і я не хочу знати.

Р

Дад завжди мав багато грошей. Він подумав, що він міг знайти кохану в будь-який час і бути щасливим. Коли він не працював з цією жінкою, він зустрівся з новими, легко може піти в інше місто на невизначений період. Дад не бачив свого майбутнього як сімейного чоловіка. Своїм родинним життям швидко занурився. Він хотів подорожувати, весело і не тягувати себе з життям.

р.

Тоді мій батько подав за розлучення. Він пішов десь з іншою жінкою, яка зобов'язана платити аліменти щомісяця. Спасибі за це. І через 11 років він продемонстрував себе, нещастя, попросивши нас пробачити його і попередили родину.
Ми живемо в чотирикімнатній квартирі. Ми маємо достатньо грошей на все, що нам потрібно, ми намагаємося зберегти гроші. Мама не відчуває себе зараз, тому вона потребує допомоги. Я дуже хвилююсь про неї. Я не сказав, що мій тато показав. Зараз важко для нас, і гроші, які будуть корисними і значно зміняться ситуації.

Мій батько готовий допомогти мені і мамі. Але мій мама ніколи не пробачить мене, якщо я приймаю гроші. Вона ніколи не забуде свою зраду. Але багато наших проблем звернулися, якщо я прийняв допомогу батька. Я маю право вирішувати для моєї матері? Чи може ми довіряємо когось, хто залишив нам?

З редакційної колегії ми не можемо прогнозувати майбутнє. Життя проходить і іноді навчає нас жорстокими уроками. Можливо, батько Ніни не розумів, що він втратив, коли він був молодий. І після 11 років він зрозумів, що зробив серйозну помилку. Тепер вона виглядає так, як цей чоловік намагається виправити його. Завжди дайте шанс, але тільки один раз, нехай ви думаєте?