Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Ніч при повному місячному флауті в небі завжди вважається особливим людям. З давніх часів відбувся Рітуал на повну місяць. Сьогодні, 20 жовтня 2021Весь місяць досягає піку, і тому його енергія стає особливо потужним. У цей час необхідно зробити побажання, які стосуються Вас особисто. Сьогодні ми навчимо вас робити правильно.

Енергія місяця особливо міцна з 19 до 24 жовтняй У ці дні, які повинні бути духовно готові виконувати обряд. Бажано вибрати ніч, коли небо безхмарно. Чим більш чітко видно місяць, тим вище шанси на виконання бажань.

Обов'язковою умовою для обряду є самотність. Необхідні предмети: свічка, скло або кераміка, сіль і лист паперу. Приготувати все це заздалегідь, і почати обряд пізно вночі:

1. Напишіть своє бажання на аркуші паперу. Дуже уважно і пам'ятайте, що бажання бути гарним, без злих намірів і занепокоєння тільки вам. Не любити заклинання! На самому кінці потрібно написати кілька важливих слів: «Дякуй за виконання».
  2. Покладіть склянку води на шматочок паперу. Це може бути найбільш звичайна вода з крану.
  3. Посипати сіллю навколо скла, щоб сформувати коло.
  4. Свічка біля кола і скажемо наступні слова 3 рази: Мати місяць, дати мені те, що я хочу найбільше.
    Я не скажу будь-який цей секрет, я хову його від себе і від інших.
    Я вірю, що ви будете виконувати всі мої заповітні бажання,
    Дякую за оперативне виконання!

5. Тепер викладіть свічку, перейдіть до ліжка і не спілкуйтеся нікому. Уранці необхідно залити воду зі скла, а обпекти листя над такою ж свічкою. Дозвольте загорнути до самого кінця і поширити попелиці в вітрі.

Пам'ятайте, це не просто фізичні умови обряду, що має значення. Важливо мати правильне ставлення і Про те, що ви хочете.й Бажано, що у ваших думках ви обрамляєте свою мрію, якщо вона вже стала справжньою. І, звичайно, не забудьте слова вдячності. Вони будуть мати величезний вплив на вас і все. Мистецтвой

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. р.

До речі, це в цьому Повному Місяці, що супутник Землі пройде через сузір'я. Ви знаєте, наскільки складно цей знак. Тому, підготувати, що в кінці жовтня і на початку листопада може бути велика кількість конструктивий Спробувати бути хворим і спокійною.

Важливо добре аналізувати себе в цей період і спробувати контролювати емоції. Не потрібно ховати їх або відштовхувати їх глибше, але важливо висловити їх максимально м'яким і без насильства. Якщо ви НебезпечнийКраще висловити їх до свого особистого щоденника, не до людини, з яким вони пов'язані. Пам'ятайте, що негативний вплив Aries може прослужити лише пару тижнів, але його наслідки можуть загубити вас протягом місяця.

Повний місяць - це хороший час, щоб rethink. Ваш погляд на світ, пріоритети та цінностій При спілкуванні та прийнятті рішень в цей час я консультую вас не інтуїцією, основою для яких є наші емоції, але раціональна логіка. Слід уникати різних ризиків. Це не тільки про гроші, але і про водіння.

Витратні поїздки та основні витрати Найкраще перекласти його до наступного місячного циклу. Ви можете врятувати себе і сім'ю від банкрутства. Під час періоду потужності слід орієнтуватися на стабільність і економіяй Це принесе суттєві переваги протягом тривалого часу. Довірте мене, ви спасибі собі.