Білл Ворота просить громадянам відмовитися від яловичини і їсти тільки синтетичне м'ясо

Дні мисливських тварин вижити довге. Але люди не перестають харчуватися м'ясними продуктами. Творчі люди завжди більше гуманять тваринам, вони радять їх і воліють вегетаріанство заради тварин. Що може замінити м'ясо і варто відмовитися?

«Засади уникнення м’яса, сформульовані Pythagoras, якщо правда, навчають чистоту і невинність. Якщо вони помилкові, хоча б навчають нас І буде твоя втрата, якщо ви позбавили від жорстокості? - Роман Філософ Сенека Лукіус Енн.

Білл Ворота просить громадянам відмовитися від яловичини і їсти тільки синтетичне м'ясо

Як ми відступаємо від філософії, науковців по всьому світу, озвучуємо тривогу. Не байдужими знаменитостей, впливові люди відмовляються від м'яса і закликають на громадськість. Законодавство зафіксувала книгу про зміну клімату як уникнути кліматичних розпадів. Засновник Microsoft закликав людей відмовитися від продуктів тварин.

Що можна замінити м'ясо з кліматом? У той факт, що тваринництво, особливо тваринництво, веде до виходу метану в атмосферу. За даними FAO, споживання м’яса в світі зросла на 75%. Ці номери постійно збільшуються. На додаток до того, що метану в атмосфері призводить до глобального потепління, тваринництво виводить ресурси Землі.

Щоб зробити один ріеллет вагою 150 грам, в середньому, необхідно провести 1700 літрів води. Постійно розширюючи територію для затирання ірмінантів і виділяють величезні площі для посівних сої, які подаються до тваринництва. Це призводить до поширення та зміщення людей по всьому світу.

На додаток до зміни клімату, харчування занадто багато м'яса погано для здоров'я людини. Недолік протеїну в організмі відомо, що загрожує неприємними наслідками для людини, але його можна замінити альтернативним м'ясом або замінниками рослинного походження.

«Люди в багатих країнах повинні їсти тільки штучне м'ясо, щоб зменшити викиди з виробництва тваринництва», - сказав він Gates. Він наполягає на тому, що виробництво яловичої продукції необхідно припинити і замінити котлетами і ковбасами для синтетичного м'яса.

Чи тостер? Є компанії, які працюють над створенням синтетичного м’яса з тестової труби. Виробники щодня поліпшують технологію виготовлення альтернативного м'яса і покращують смак їхнього продукту. Не вегетаріанці, які люблять їсти м'ясну визнати, що якщо є смачна заміна м'яса, вони віддадуть яловичину.

Білл Гейтс колись постарав курку тако з-за м'яса і писав на своєму блозі, як і більшість людей, я не думаю, що я легко захотівся. Але це сталося, коли я запитав, якщо я їсти справжню м'ясо або підроблене м'ясо. М'ясо присмажена і виглядала як курка. Що я спробував був більш ніж м'ясний замінник, це був смак їжі майбутнього.

Етичне лікування тварин робить все більше і більше людей відмовитися від тваринних продуктів. Чи може бути вегетаріанець здоровою людиною? Практика показує, що при регулярному моніторингу вітамінів і мікроелементів в організмі можна зробити для нестачі заліза і вітамінів з рослинних продуктів і не завдати шкоди тваринам.

530783

Ще одна глобальна проблема споживання м'яса полягає в тому, що сільське господарство більше не є поширеною, оскільки воно використовується для використання. Люди намагаються вийти з сільської місцевості і зростання курсу народження. Вчені просять: «Як і як годувати людей без шкоди планеті? й

Арнольд Schwarzenegger розбити міф, що м'ясо життєво важливо для спортсменів, щоб побудувати красиве рельєф. У документі The Game Changers, Arnold Schwarzenegger заявив, що не потрібно їсти тваринний білок для демонстрації високих досягнень у спорті.

Я щиро рекомендую дивитися The Game Changers, в яких професійні спортсмени розповідають правду про харчування і рослинний білок. Тут я хотів би процитувати одну з героїв сюжету, німецький культуратор Patrick Babumyan: «Я часто запитав: «Як ви встигли стати міцним, як би бик?» – до чого я відповідав: «Ви бачите бик, який їсть м’ясо? й

Але це не так просто. Поки вчені намагаються знайти рішення, на полицях супермаркетів м'ясних замінників з соєвої продукції, і вони дорожче, ніж м'ясні продукти. Скільки буде штучне м'ясо від вартості тестової трубки? Можливо, це бажання людини змінити щось. І завжди будуть рішення, а потім ми не тільки знаємо, як замінити м'ясо, але чому ми це робимо. Чи можна їсти м'ясо варене в лабораторії? Після того, як виробництво м'яса більше не так само, як і раніше, хто знає, що додається в м'ясо і що подається до тваринництва на фермах.

Фотозвіт