Я слухаю зв'язки моєї матері-в-прави: вона летить в одне вухо, мухається в інший.

Що може бути краще, ніж Головна? Так, одна, яка варена з душею руками улюбленої матері, дружини або бабуся. Однак не кожна сучасна жінка готова витрачати свій час на приготування їжі. Хтось просто не хоче зробити це, і хтось простіше зберегти і купити готові напівфабрикати в магазині.

Я слухаю зв'язки моєї матері-в-прави: вона летить в одне вухо, мухається в інший.

Згода, якщо всі члени сім'ї задоволені всім, навряд чи все може піти неправильно. Сьогодні ми запрошуємо вас обговорити цю тему. А приклад – наша нова історія, головний характер якого сварився з родичами над їжею. Я дивлю, що ти будеш?

Я не часто їду, щоб відвідати сина пізно. Коли він і його сім'я переїхали на іншу сторону міста, ми рідко побачили один одного. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Але що Неділя Я прокинувся раніше звичайного. Неподалік про те, що я вирішив відвідати свою сім'ю. Особливо перед зимою і холодною, я можу важко відвідати їх на всіх. Вона сказала мені про свій візит, як тільки вона залишила будинок. Через годину на місці. Я отримав торт, це все правильно.

Я був дуже щасливим, що мій дочок-в-право був кулінарний обід і настройка столу. Вже давно знаходилися такі сім’ї! Ти можеш бачити, що Тоня намагалася полум'я: вона зробила борщ і пельмені. З самого ранку повинна бути піч. Прийміть його різними.

Коли я сидів на столі і смакував Тонін борщ, здавалося мені дуже кислий і дивний за смаком. Я ввічливо запитав, «Солодкий, солодкий, який рецепт зробив цей борщ?» Моя донька-на-правила мене.

Вона сказала: «Я не варила, Ніна Іванівна!» Ми зазвичай купуємо всі заморожені напівфабрикати в магазині біля будинку. Це дешевше і набагато швидше. Я не вірю! Чи можна харчуватися чоловіком і сином на третій день, не зрозуміло, хто їх приготував? Що про смачну домашню їжу?

651292

В цілому ця ситуація зіпсувала настрій. Я не намагався варення. Довгий час я був німим, але в кінці вечері я не можу стояти його і сказав: «Тонечко, ви тут господиня!» Ви повинні зробити все для того, щоб ваш чоловік і дитина були смачними і здоровими!

Дуже спокійно реагують дочку. Не вдалим часом для дому. Як, вона постійно працює, сім'я економить на все, щоб зберегти більше грошей, щоб купити квартиру майбутнього. Я попросив сина допомогти з гроцесією. Але він відмовився.

Коли я пішов додому, я залишив мій онук деякі гроші: "Будь ласка, купіть собі деякі продукти харчування." Але не трішки і цукерки, але щось нормальне. Фрукти, овочі, ковбаски, сир, наприклад. Ви сказали Мама, яку я просив її!

Я дуже хвилююсь про мій онук. Він зараз 14, його тіло дозріває, посилюється. Звичайно, Богдан потребує належного живлення, не заморожених напівфабрикатів. Як весело!

Після цього мій син назвав мене наступного дня. Він сказав мені не давати мій онук ще більше грошей. Вони кажуть, що все дрібно, немає проблем з їжею. Але я бачив його своїми очима! Немає нічого краще, ніж домашня їжа. Чому ми не розуміємо, що це?

З редакційної редакції Народного Доміну говорить: «Не йде до іноземного монастиря з власним чартером». Незважаючи на те, що ми прекрасно розуміємо занурення Ніни Івановни. Звичайно, вона хоче допомогти їй сім'ї і зробити краще. Але поки її син і дочка-в-право, вони навряд чи хочуть змінити все.

3250Р. 3700Р.

Цікаво, що ви будете робити на місці основного персонажа? Тексти пісень, а це означає: Ви переконуєте свою дочку-в-право, що вона була неправильною?