Я попросив варити, якщо можна було заморожувати м'ясом, її погляд і відповісти, що я ніколи не забув.

Невеликі хитрості на кухні економлять час і роблять нас більш досвідченими. Безсумнівно. приготування їжі Не просто строгий рецепт приготування. Це також творчість, прояв винахідливості та постійної практики. Це як досвідчені кулі стають: за допомогою мозку і винахідливості.

Я попросив варити, якщо можна було заморожувати м'ясом, її погляд і відповісти, що я ніколи не забув.

Деякі складні страви легко замінюють простими аналогами. Якщо, наприклад, ви плануєте швидку закуску, чому турбується про непотрібні дії? Ми хочемо, щоб поговорити з вами сьогодні.

Починаємо готувати. Не дивлячись на те, що це не сезон, є чудовий спосіб швидко очищати. картопляй Візьміть глибоку каструлю, залийте в неї картоплю і 4-5 ст.л. солі великої шліфовки. Поставте в холодну воду, близько половини неї. Тепер потрібно накрити сковороду кришкою і добре промивати протягом 3 хвилин. Все, в нижній частині буде солона шкірка, яку сіль прибере за принципом абразивного.

Як ми всі знаємо, подрібнені варені яйця в салатах або супах не потрібні красиві скибочки. Але дуже порізка яєць як дія забирає енергію і час. Так чому катування себе? Просто використовуйте його. каструлі! При різких рухах ви подрібните цілу пучок яєць через секунди без процідування на всіх.

Найлегший спосіб отримати соковита - вирізати лист паперу для випічки, змащувати його маслом, сіллю, спеціями. Ретельно, як конверт, загорніть груди в ньому. Поставте на сковороду і варіть 5-7 хвилин. Всі соки залишаться в курці, і каструлю не доведеться мити. Те ж трюк можна зробити з рибою.

Зберігання будь-яких зеленийй Давайте отримайте зелену і зболюючи її пару разів. Ми розміщуємо його в півлітровій банці або склянці, і закриваємо її звичайним поліетиленовим пакетом зверху. Якщо після того, як багато рідини з'являється в банці, її необхідно злити. Через зайву вологу рослини можуть почати гниття. зеленню залишаються свіжими і ароматними протягом двох тижнів.

Вимийте картоплю і в'яжіть їх в одноразовий пакет. Розміщуйте пачок в звичайному мікрохвильовці 7-10 хвилин. Після цього часу у вас буде ароматний, смачний на столі. пюрей Немає більш червоної стрічки!

Нерідко відварена печінка кладуть в начинку для тортів. Але не всі блендери можуть обробити його. Для того щоб не зіпсувати дорогий обладнання, просто взяти і рубати печінку тертя. Легко і завжди ефективний. Економія часу.

Заморожувати м'ясо категорично не можна! Навіть для фаршу фаршу. Протеїн в такому м'ясному м'ясці вже зникнув, він смакує розсмоктування, і навіть є величезний шанс присутності патогенних мікроорганізмів. Якщо ви бачите, що ресторан подається вам стейк, який нагадує губку в розрізі, попросіть офіціантку, щоб видалити його. Це точно випадок.

Якщо ви не жири І ви не знаєте, де його покласти, ми маємо хороші поради. Поставте шкури в сумку і зберігайте їх в морозильну камеру. І коли ви варите холод, кидаємо їх в майбутній бульйон. Є багато гельлінгових речовин в цих шкірках, які допоможуть зробити щільний і дзеркальний гладкий.

По дорозі, старий і беконом Це буде корисно. Можна перекручувати на м'ясорубці і зберігати в банці, в холодильнику. Тепер жир можна додавати до приготування борщу. Подарує страву насиченість, ніжність і особливо насичений смак. Чудова добавка, яка багато людей відкидається.

Рисові злаки часто мають вузькі клопи. Для запобігання цього з моменту, потрібно покласти пару чистої металевої пляшки в пакеті рису. Помилки. Немає зайвих труднощів.

Цукор і селери Поліпшить смак фаршу. Для одного кілограма м'яса достатньо столової ложки цукру. А сушені селери зроблять котлети, пельмені або білки ще більш апетитними.

А бананова шкіра допомагає м'яса кип'ятити. Просто поставте миття. шкіра У горщику, де ви варите яловичину, свинину або баранину. В результаті м'ясо буде дуже соковитим і насиченим.

Ці прості поради полегшать кулінарну діяльність. Ви можете зробити швидше, і деякі речі краще смакувати. Інколи наші трюки можуть поєднуватися. Коротко, діють на ситуацію.

Напевно кожен користувач сайту "Сайт" Він знає деякі хитрості, які добре застосовуються на практиці. Ми хочемо, щоб дізнатися щось нове. Ми запрошуємо Вас поділитися досвідом у коментарях. Не соромлюся!