Я відчував себе за безглуздими помилками в дачній ділянці, безперечно змінився життя в країні

Країна Я ніколи не зроблю це знову. Щодня з'являються нові побоювання, які потрібно мати справу швидко. І часто немає часу, щоб думати про все до найменшої деталі. Крім того, літній досвід набутий тільки в процесі, часто за вартістю витратних помилок.

Сьогодні видання. "Сайт" поділиться сюжетом досвідченої літньої леді, яка протягом багатьох років займала свою землю, вдалося заповнювати багато конусів. Але тепер вона знає, які помилки вона зробила. І тепер вона готова поділитися своїми думками з менш досвідченими людьми.

Ми були одними з перших, щоб розпочати роботу на нашому куті. Тому всі наші помилки не були особливо помітними. Ми зробили це. Але поблизу з'явилися красиві будинки і вкриті ділянки, більш помітні всі наші недоліки стали, пише Світлана.

«Наш сайт більше не здається затишною і бездоганною. Найголовніші (і найдорожчі) плоскийй Звісно, коли одягаємо його, нам потрібно. Після того, як ми захищаємо себе від грядок, лисок, борів та інших лісових бретренів, які намагалися подивитися на відвідування без запрошення.

«На сьогоднішній день ми об’єднуємо звичаї ділянки, які самі захищають нас. І якщо у кожного були однакові огорожі, наша гарна вулиця буде більш схожа на промислову зону. І так красиві відкриті паркани сусіди виглядають дуже круто. Я хочу зробити щось схоже.

«Фурше, паркан, однак надійний, не стане серйозною обороною. Минулого року, тієвці рушили будинок заможної сім’ї з прилеглого села. Хоча будинок оточений триметровим бетонним парканом. Тому паркан просто декор, елемент оформлення ділянки, нічого більше. й

Друга помилка в тому, що ми якось вирішили не викинути старі шини. І після спостереження за життям хакі в Інтернеті вони почали робити клумби з цього сміття. Я пам'ятаю, наскільки важко фарбувати їх жовтою фарбою. Тепер я боїтеся думати про те, скільки неприємних речей, які ці пофарбовані шини випромінюють в спеку. Наступного року ми кидаємо все, щоб покласти дерев'яні конструкції.

«Я думаю більше і більше про те, що гумові, пластикові та інші непристойні матеріали не відносяться до країни. Краще віддати перевагу натуральним матеріалам і фарбам. І тут згадуємо пластикові бордюри, які ми обрали через відносну дешевизну і швидкість монтажу.

«Так, можливо, на сайті пансіонату пластикові бордюри виглядають цілком доречно». Однак в сучасних зонах молоді такі клумби просто табу. Це і інші пластикові світильники краще залишити на когось ще. й

«Останнє, що я хочу сказати про пластикові пляшки. У фотографіях такі вироби добре виглядають. У реальності яскрава залишається ягнятим, якою формою ви її даєте. Таким чином, перетягування такої пластикової краси на Ваш сайт є ще однією великою помилкою. Тоді не що перед сусідами, але навіть перед собою буде захоплений, – відставив Світлана.

Ймовірно, Світлана не повинна набридати так багато, тому що помилки в будь-якому випадку неминучі. А невдалий паркан і недорогі вироби просто стануть цінним досвідом, який допоможе в кінці дати котеджі прийнятний вигляд.

Ви думаєте, що це помилка? Або, наприклад, вироби з пластикових пляшок або клумб з старих шин підійде вам досить добре?