Вона захочила небайдужу дитину з дня народження дочки, бо дівчина навіть не принесла дарунку заради смертності

Батьки часто влаштовують Головнай Це дає можливість подарувати дитині затишне свято в колі найближчих людей. Здавалося б, що щось може йти неправильно? Насолоджуй мамі Наталії приготували її авторські страви, приготували домашній торт і запрошують всіх своїх друзів дочку. Але коли гості збивають на двері, щось вирушилося неправильно. Що відбулося і як закінчилося ця історія, читати далі в статті.

Вона захочила небайдужу дитину з дня народження дочки, бо дівчина навіть не принесла дарунку заради смертності

Минулого року мій чоловік і я вирішив мати дитячу вечерю за межами будинку. Зарезервувати столик в приємній кафе і запрошувати аніматор. Діти були дійсно збуджені. Але свято вартість нас ненависті. Я думав, що я можу створити святкову атмосферу в домашніх умовах. Крім того, я люблю готувати і заздалегідь озброєний новими рецептами цікавих страв.

У будь-якому випадку я думав її через найменшу деталь. Зробила сам декор, зробивши домашній торт, прикрашаючи його улюбленими свіжими ягодами дочки. Звісно, вона запросила близьким друзям Анютка до свята. Я впевнений, що мій день народження буде добре. Але це не підійшов за планом.

Останні запросилі дівчата принесли разом з тим, хто ніхто не знає. Виявляється вона в паралельному класі і дочка, яка бачить її вперше. Звісно, вона не хочу, щоб ця дівчина відвідала її вечірку. Вона не була навіть ієром, щоб принести символічний подарунок.

Звичайно, я розумію, що це не головне. 12-річний хлопчик хоче привітати своїх друзів. Тільки цей незабутній гість не був другом або другом. Я бачив, що Anyuta був зміщений. Так я вирішив виставити негайну дівчину.

За годину жінка збивала на двері кричуща. Вона виявилася матір'ю цієї дівчини: "У вас з розуму?" Як можна викласти дитину в таку холодну погоду? Вона була в незнайомій місцевості, вся в одному. Ти мати! Невірно! Якщо ви зробили це до вашої дитини, як би ви реагували? ?

Ця леді підняла увесь вхід. Я спробував пояснити її, але вона не зупинилася. За її логікою я зобов'язаний перенести незнайомець у своєму будинку. Але це нормально? Ця жінка не на всіх ембараска, що її дочка йде, щоб відвідати незнайомців, а також на день народження!

Може бути не всі мами зрозуміти мене, але я хвилююсь про мій малюк першим. І я не хочу, щоб мій улюблений дочок сидіти з нісом на своєму святі. Дитина не моя відповідальність! Закрили двері перед нісом. Що б ви були?

Можливо, занурення Наталії можна зрозуміти. Подруга дочка не повинна привезти незнайомця до чужої вечірки. Це факт. Чи може жінка просто виставити 12-річні двері? Здавалося б, що в цій ситуації ми могли б дійти більш акуратно і спокійно.

Якщо її дочка і гості відчували себе некомфортно в компанії незнайомця, проблема повинна бути звернена до дорослого. Поставити дівчину, щоб викликати її мати, щоб прийти і підібрати її. Звичайно, вона, ймовірно, буде нещастям. Але це дозволить уникнути конфліктів і роз’яснення відносин. Дитина неодмінно буде безпечною.

Привіт, діти не варять. Неймовірно, що ця дівчина повністю розуміла, що вона зробила неправильно. Вона не знає, що вона збирається на день народження. А вона має проблеми зв'язку, і її друг просто спробував допомогти їй, запрошуючи її в чужу вечірку. У будь-якому випадку акції Наталії не мають ніяких причин!

Я дивлю, що ти на тебе? Що б ви робили на місці головного героя історії?