Прекрасні французькі жінки довели, що краса в простоті

«Краса в простоті» французька казка, і я не можу погодитися більше. Французькі Дами життя І не хвилюйтеся про маленькі речі. Вони чарівні і мають власний унікальний стиль, орієнтуючись в першу чергу своїми побажаннями.

Сьогодні видання. "Сайт" поділити правила та Французькіякі досить легко застосовувати в практиці. Вони мають різне ставлення до зовнішнього вигляду і різне розуміння краси, відмінне від цього слов’ян!

Французькі жінки не бояться виростити старий. Вони витрачають величезну кількість грошей на обличчя і догляд за тілом креми, але не пластикові або губні накачування. Їхня мета не виглядає молодим, але бути кращим варіантом себе.

І вони не лази в плані плану. самодоглядй Моя подруга Madeleine, яка живе в регіоні Франге-Comte Besançon, починається з ранку з гімнастики для обличчя. Так, вона тільки 32 і важко побачити, як вона виглядає, але я впевнений, що вона буде виглядати чудово на 60.

Наприклад, її мама 56 тепер і вона виглядає ідеально. Пластиковий, ви кажете? Не всі роки практики. сексуальні матусій

Перегляд цього повідомлення в Instagram

Публікація Світлана Лебедєва (@lebedeva_la_na)

А за такі процедури не потрібно грошей, тільки Ваше бажання працювати на себе. Онлайн вправи для фітнесу обличчя доступні безкоштовно — візьміть його і зробіть його, щоб всі.

Я також помітив Маделіновий мінеральний спрей. Під сухим кондиціонером, на дорозі, в будь-який дискомфорт, миттєво освіжає шкіру цим спреєм. Це дуже прохолодна косметична річ, яка допомагає підтримувати здоровий світ шкіри і одночасно захищає її від забруднень.

Опубліковано Анна Йондот (@anna_jondot)

В домашніх умовах вона ніколи не промиває її макіяж водою, і миє себе звичайною водою дуже рідко. Милтарна вода споживається в літрах! Багато Французькі Дами Вони відроджують цей косметичний і використовують його тільки при видаленні макіяжу. Будь ласка, зауважте, що після використання вода mycelar повинна бути змивається. Це краще зробити з звичайною мінеральною водою.

Публікація від Fashion Star Health (@sportchic.ru)

Сучасні французькі жінки залишають час для себе: розслабляючі ванни, масаж - все це не тільки продовжує бажану молодь, але і заряджає енергійною і енергією.

Я займався ними, стоячи: немає не потворних і закручених культів зовнішнього вигляду і молоді у Франції. З'являється результат вашого і тільки внутрішнього стану і ставлення до себе. Більше Це відбивається в все від одягу до макіяжу.

Пост з розмов про догляд і косметика (@sofia_beauty_chats)

й ¶
І макіяж є великою угодою. Головне в макіяжі - краса вашої шкіри, з усіма своїми маленькими недоліками. Тому головними мешканцями косметики французької леді є дорогий тональний крем, підлив під очима, гель для брів і рум'яна. І десятки банок різних кремів. І червоний помада, де без неї?

Публікація від Fashion Star Health (@sportchic.ru)

І тепер шафа і нижня білизна. Ні, ні, ні, ні, ні. Як вже згадувалося, краса дуже важлива для французьких жінок, але комфорт і природні форми не менш важливі. Тому вони вибирають дорогі нижню білизну. Не заощаджуйте на гарячому білизні! Бралети і теми, зроблені з тонкої мережива, є предмети гардеробу, які не тільки дозволяють Французьким жінкам відчувати себе зверху.

І, звичайно, вони люблять невелику недбалість в образі. Додає романтизм і таємницю.

Пост з Секретів Парижа та Франції (@inlovewithfrench)

Як відомо, жінка потребує солодощів, так як жінки в організмі постійно не вистачає так званого гормону радості - ендорфін, який міститься в шоколаді.

Французькі жінки вірять, що здорове харчування постійно шкідливе і навіть небезпечно для благополуччя. Їм не забути про це. Зареєструватисяй Але вони п'ють каву чорною і без цукру і вершки.

Повідомлення від російська дівчина в Парижі (@un_forevered)

Їжа любить обряд до них. Їм подобається як приготування їжі, так і для їжі. Можливо, це те, що дозволяє їм не тільки переїсти, але і дійсно відпочити під час їжі!

Свобода - це те, що дійсно має значення для будь-якої французької жінки. Не один, не найкрасивіший князь, не діти, не працюють, можна взяти його далеко. Свобода думки, свобода почуття, свобода від думок інших.
й ¶
Підкреслити переваги і не турбуватися про недоліки. Якщо ви привертаєте увагу на одну або дві ваші сили зовнішнього вигляду, то ніхто не буде виглядати на іншому місці!

Опубліковано StyleLovely.com (@stylelovelyweb)

Я також запропоную вам дізнатися, які речі ніколи не з'являться в гардеробі модної французьки. Каркас не має блиску яскравіше, ніж діамант!

О, Французькі жінки! Вони виглядають. У будь-якому віці! І, можливо, перераховані вище правила допомагають їм зробити це.

Ви погоджуєтесь з тим, що краса є простотою, або ви маєте іншу думку про це?