15
Учитель географії сіли і попросили, що море не має берегів.
Чому вивчає географія?? Чи можливо це зробити, щоб впоратися з будь-яким головоломкою кросворда? Не дивлячись на те, що такі знання забезпечують неймовірну їжу для розуму. Людина дізнається, що критично важливо, знаходить відмінності і відносини, краще зрозуміти, як працює світ навколо нього. Тому люди, які люблять географію, безумовно, зможуть скористатися знаннями, здобутими.
Чому вивчає географію і сьогодні видання "Сайт" Трохи освіження того, що ми навчилися в школі. Я задаю, що багато наших читачів зможуть відповісти не менше половини питань правильно. Після того, як навіть самоконфідентський золото медаліст навряд чи запам'ятовує все. Що ми можемо сказати про тих, хто часто приносить додому три в щоденному режимі.
Поради та відповіді
Ми сподіваємося, що ці питання і відповіді допомогли освіжити пам'ять географії. Хтось повинен дізнатися щось нове для себе. Написати відгук про те, що відповіді на питання. І пам'ятаєте ім'я вчителя географії школи?
Чому вивчає географію і сьогодні видання "Сайт" Трохи освіження того, що ми навчилися в школі. Я задаю, що багато наших читачів зможуть відповісти не менше половини питань правильно. Після того, як навіть самоконфідентський золото медаліст навряд чи запам'ятовує все. Що ми можемо сказати про тих, хто часто приносить додому три в щоденному режимі.
- Яка європейська країна не має проблем з комарів в будь-який час року?
- Яка річка перетинає екваторі двічі?
- Що таке ім'я моря, яка не має берега?
- У Західній Європі є країна, чия столиця проблематично. Що говорить про стан?
- Яка європейська країна виробляє найбільш оливкова олія?
- Головне місто якого держави має таку довгу назву, яка вона була навіть включена до Книги рекордів Guinness?
- Яка географічна зона називається Титика? Який континент знаходиться на території?
- Яка країна має не прямокутний прапор?
- Який європейський прапор схожий на прапор Індонезії?
Поради та відповіді
- Ісландія має такий суворий і мінливий клімат, який навіть увічливий комарів не вдалося адаптуватися до нього. Ось чому москіти тут немає.
- Це річка Конго, яка протікає в Центральній Африці. І нехай довжина цієї річки поступається Нілу, але перевершує її як в повноти і глибині.
- Найдивовижніші бордюри Sargasso Sea Справа в тому, що він оточений не твердим банком, але по струмам: Гольфстрім на заході, Північний Екваторіальний струм на півдні, Північноатлантичний струм на півночі, Канарський струм на сході.
- Політичний центр Швейцарії вважається невеликим Берн. Не офіційно визнано столицею.
- У сонячній Іспанії близько 300 мільйонів оливкових дерев. Неважко сказати, більше половини всіх європейських потреб на оливкову олію забезпечена Іспанія. Оливкова олія часто згадується як іспанське рідке золото. Експорт іспанської продукції до більш ніж 100 країн.
- Столиця Таїланду, яку ми знаємо як Бангкок, має дуже довге офіційне найменування. Складається з 168 символів і вказаний у книзі Guinness Records.
- Lake Titicaca розташований в Південній Америці. Це де зберігаються найбільші запаси свіжої води на континенті.
- Непал, розташований в Південній Азії, має незвичайний прапор у вигляді поєднання двох пентанів.
- По-перше, ви можете подумати, що ми говоримо про прапор Польщі, який також складається з білого і червоного (тільки послідовність відрізняється). EnglishDeutschPусский简体中文中國傳統EspañolالعربيةFrançaisελληνικάDanskАнглійскаябългарскиCatalàČeskýEestiSuomiGaeilgeहिन्दीHrvatskiMagyarIndonesiaIcelandicItalianoעברי日本の한국의LietuvosLatvijasмакедонскиMalayMaltiNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânescSlovenskýSlovenskiShqiptarCрпскиSvenskaไทยTürkçeYкраїнськийTiếng việtייִדישKiswahili Єдина відмінність полягає в тому, що прапор Монако трохи звужує. 857197
Ми сподіваємося, що ці питання і відповіді допомогли освіжити пам'ять географії. Хтось повинен дізнатися щось нове для себе. Написати відгук про те, що відповіді на питання. І пам'ятаєте ім'я вчителя географії школи?
Для того, щоб не оплатити тепло на подвійному тарифі, сусід, ізольований будинок, я відразу повторився після нього.
Які чоловіки повинні бути позбавлені батьківства без затримки