26
Я купила кабачки, помідори та сир на ринку. Я ніколи не їсти такий смачний снековий торт!
Я люблю овочі, але більшість всіх я шукаю вперед до сезону кабачків! З цього літнього овочів можна приготувати велику кількість смачних страв.
Крім того, кабачки дуже корисні. Часто додаються в дитяче меню, в раціоні відновлення пацієнтів, а також людям, які страждають на травні проблеми. Навіть кабачки називають одним з найпопулярніших інгредієнтів в різних дієтах для схуднення.
320564р.
Редакція "Сайт" Дуже смачний торт з кабачками з томатами та сиромй Справжній ласощі, що добре для вашого здоров'я.
Теплий літній торт цукіні можуть стати прикрасою не тільки для сімейної вечері, але і підкорювати всіх гостей на будь-якому святі або бенкеті. Цей неймовірно корисний, серйозний і невидимий красивий торт може стати таємницею вашого будинку або гостей. Його соковитий смак відтіняється кислинкою від томатів і доставляє багато приємних відчуттів при споживанні!
Сквош торт Інгредієнти на сквош млинці
Інгредієнти для сметанного соусу
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
Красивий і дуже ситний сквош торт прикрасить будь-який стіл. І незвичайний смак, привабливий зовнішній вигляд і приємний аромат цієї страви будуть чарівні навіть ті, хто не любить кабачки занадто багато. І з цим доступним покроковим рецептом не складе труднощів його приготувати!
Ви думаєте, що апетит ваших друзів буде непристойним, коли вони бачити це так смачним? цукіні? Послухайте і поділіть рецепт!
Крім того, кабачки дуже корисні. Часто додаються в дитяче меню, в раціоні відновлення пацієнтів, а також людям, які страждають на травні проблеми. Навіть кабачки називають одним з найпопулярніших інгредієнтів в різних дієтах для схуднення.
320564р.
Редакція "Сайт" Дуже смачний торт з кабачками з томатами та сиромй Справжній ласощі, що добре для вашого здоров'я.
Теплий літній торт цукіні можуть стати прикрасою не тільки для сімейної вечері, але і підкорювати всіх гостей на будь-якому святі або бенкеті. Цей неймовірно корисний, серйозний і невидимий красивий торт може стати таємницею вашого будинку або гостей. Його соковитий смак відтіняється кислинкою від томатів і доставляє багато приємних відчуттів при споживанні!
Сквош торт Інгредієнти на сквош млинці
- 1кг молодий кабачки
- 125г сметана
- 3 яйця
- 1,5 бари пшеничного борошна
- 1/2 ч.л. соди
- 50г кріп
- 1 січ. солі
- мелена
- 50г зелений цибулю
- 4 помідори вишні
- рослинне масло (для смаження)
Інгредієнти для сметанного соусу
- 125г сметана
- 4 зубчики часнику
- 200г кріп
- 1 січ. солі
Наповнення інгредієнтів
- 800г томат
- 300г твердий сир
Підготовка
- Змийте кабачки і очистіть їх. Щоб зробити млинці: подрібнити кабачки на тертці і посолити їх. Отриману масу кабачків необхідно вичавити з соку.
- Вирізати кропу дрібно.
- У зручному контейнері з'єднують кабачки, кріп і сметану. Додати яйця і соди. Подивитись його добре.
- В отриману масу сквошу додайте сіяне борошно. Стирайте все разом. В ідеалі слід тісто, як млинці. Додайте чорний перець і перемішайте його знову.
- Невелика сковорода підходить для випікання млинців. Це буде легше перетворювати млинці. З столовою ложкою, опускаємо кабачковий тісто на гарячій сковороді, в якій масло вже прогрівається.
- Щоб приготувати начинку: дрібно нарізати кріп. Покласти часник через часник. Змішайте сметану, кріп, часник і сіль в мисці. Подивитись його добре.
- Сир тертий на великій тертці. Вимийте томати, висушіть їх і виріжте їх в тонких мурах.
- Давайте зробимо сквош. Для цього змащуйте перший млинець зі сметанним соусом. Поставте помідори зверху.
- Посипаємо тістечка з тертим сиром. Покрийте перший торт другим млинцем і зробіть таку ж процедуру першим. Останній зі сквошу млинець скоринка є просто сметаною.
- Покрийте торт харчовою плівкою і вставте в холодильник на кілька годин для замочування.
- Готовий торт можна прикрасити зеленою цибулею і помідорами вишні.
Красивий і дуже ситний сквош торт прикрасить будь-який стіл. І незвичайний смак, привабливий зовнішній вигляд і приємний аромат цієї страви будуть чарівні навіть ті, хто не любить кабачки занадто багато. І з цим доступним покроковим рецептом не складе труднощів його приготувати!
Ви думаєте, що апетит ваших друзів буде непристойним, коли вони бачити це так смачним? цукіні? Послухайте і поділіть рецепт!
Закарпатські хости готують голуби з сирого рису і впевнені, що вона виходить набагато смачніше.
На яких підставах купити болгарський перець, щоб не втратити