Я відвідав Польщу, побачила, як їх села були організовані, і зрозумів, що наші рідні села були допущені.

Робота в іншій країні Дуже складно. Люди змушені залишити сім'ї, будинки, рідні землі, щоб заробити умовний шматок хліба і вершкового масла. Не кожен може витримати цей тест, і це не про фізичних якостей чоловіків і жінок, які працюють за кордоном. Набагато важче морально. Немає питання.

Вибрати 42 _

Один з моїх друзів Ольга вирішила спробувати свою удачу. в пошуках золота Польща. У цій подорожі було так багато гіп. Вона сказала всім, що вона буде працювати трохи важче і купити новий автомобіль. У квартирі не далеко, і якщо ви затягуєте ваші ремені, ви навіть можете піти на шикарний відпочинок на заморських курортах і засмаглі люди.

«Ви побачите мене в новому автомобілі. А ви сидите тут, працюєте на заводі. Але пам'ятаю, коли я зароблю зелений, я не буду позичати всіх, Оля жартував. Ця дівчина була дуже цілеспрямована і ненависна, тому нічого не залишилося, але вірити її. Настав час і Ольга ліва, але її плани не припинили

У іншій країні Оля була на тій же фабриці, яку можна легко знайти на рідній стороні. Ольгою не сплачували мільйонам, як сниться Ольга. Звісно, заробітна плата була значно вищою, ніж в домашніх умовах, але сума, безумовно, не косметика. Язик Оля Я не знаю.Іноземці, які порушують іноземці.

Пройшов час, але Олег не отримав нічого простіше. Сепарація з дому запобігала її роботі належним чином. Дівчина не хоче йти до роботи. Вона подумала, що вона втратила лотерею. Тим не менш, гучні обіцянки тільки погіршилися ситуації. Вона планувала одну річ, але вона виявилася абсолютно різною. Ольга намагалася вдосконалити ситуацію, але ні її переваги, ні інші працівники, які проїдуть про неї. Якщо ви працюєте погано, перейдіть додому.й

У с. Оля повернулася зовсім інша людина. Зникають її постійні посмішки і численні жарти. Дівчина в одній точці стала дуже серйозною і з якоюсь неперевершеною сумністю в очах. Друзі та знайомства Ольги серйозно турбує здоров’я. Вони просять мене розповісти про те, що причина була. настрій і характер юної жінки.

А Оля все одно погодилася поділитися з близькими та друзями, які відчували себе в іноземній країні. Незважаючи на те, що вона оцінила всі переваги іноземних підприємств, вона жила від дому. Це різні. Мова, люди, методи, статистика та правила.

Але більшість всього, Ольгою з'явився той факт, що наші маленькі селища гомілкий Вона також працювала в невеликому селищі, але його життя влаштовується дуже по-різному. Це місце було чистою, добре вкритою, красивою. Знаходилися кілька людей, бо основна частина населення була іноземними працівниками.

Вони жили компактно в маленькому хостелі. Завжди слідуйте за чистотою холостяка. Такі співробітники отримали мало, тому що їхні позиції не вимагають особливих навичок або знань мови. Визначені посади, що виділяли місцево і отримали відповідні заробітні плати.

"Що ми отримали тут? Закриття бізнесів. Фактори закриті, знищені. Чому це? Чи не ми просто робимо те саме в нашій країні? Я ще не розумію це, або я ніколи не розумію. Ми не цінуємо нічого. У нас були підприємства, але де вони зараз? – сказав Оля з друзями над грою піни.

Чи є Ольга права, ти думаєш? Чи є ситуація в невеликих містах і селах так погано? Чи можна це? Зовнішня торгівля Повністю замінюють роботу за користь сім'ї? Поділіться думками в коментарях.