15
Поєднання сиру і гарбуза, який обов'язково порадує вас
Я думаю, що нам потрібно варити восени. кекси! Саме тому гарбузовий яблучний пиріг є регулярним на кухні в жовтні. У ній хрусткі піщані підстави поєднуються з ароматним гарбузом і яблуками, посипані корицею, під ніжним запеченим заливкою. Смачний!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділіться інструкціями приготування торта перецьй На мій погляд не можна думати про більш осіннього випікання!
Пиріг гарбуза з яблуками Інгредієнти для тесту
Наповнення інгредієнтів
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
Редакційна колегія Я також раджу дізнатися, як приготувати торт "Сударина" з гарбузом і конденсованими. Неймовірно ніжний тісто, ароматна начинка!
Як можна побачити, варити. гарбуз З яблуками на вечірній чай не складно. Я впевнений, що з такими випічками осінь стане затишним і атмосферним, і ваш будинок обов'язково оцінить ваші зусилля!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділіться інструкціями приготування торта перецьй На мій погляд не можна думати про більш осіннього випікання!
Пиріг гарбуза з яблуками Інгредієнти для тесту
- 400г вершкове масло
- 600г борошна
- 2 яйця
- 1 ст. цукру
- щіпка
Наповнення інгредієнтів
- 3 яблука
- 250г гарбуз
- 100г цукру
- 0,5 ч.л. корицею
Наповнення інгредієнтів
- 2 яйця
- 250г сир
- 150-200г цукру
- 2-3 ст.л. крохмаль
Підготовка
- Написати пісочниці Це може бути будь-яким. Я використовував це. Перемішати борошно з щіпкою солі і цукром. Смакувати вершкове масло і подрібнити борошно і вершкове масло в кришку.
- Поставте тісто на борошном стіл. Відокремити жовток одного яйця з білка і додати в тісто, після змішування все добре. А потім курка в іншому 1 цілому яйця. Змішайте тісто. Це потрібно зробити швидко, щоб масло не встигло повністю розтопити. Зберіть тісто в помаху, покрийте його харчовою плівкою і вставте в холодильник на півгодини.
- Поки тісто настоюється в холодильнику, можна Головнай Вирізати яблука і гарбузи. На вершковому сковороді гасіть гарбуз яблуками і цукром до м'якого. Наприкінці посипати корицею трохи і помішати.
- Змастіть вершкові прес-форми. Поставте тісто у вигляді і рівномірно розподіліть його. Поставте гарбуз і яблуню начинку на тісто.
- Для заливки збийте яйця з цукром, додайте сир з крохмаль і збийте все блендером до однорідності. Залийте на тісто. Випікайте торт в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки протягом 35 хвилин до готовності.
- Це, гарбуз І яблука готові. При бажанні його можна злегка посипати цукровою пудрою. Борошно!
Редакційна колегія Я також раджу дізнатися, як приготувати торт "Сударина" з гарбузом і конденсованими. Неймовірно ніжний тісто, ароматна начинка!
Як можна побачити, варити. гарбуз З яблуками на вечірній чай не складно. Я впевнений, що з такими випічками осінь стане затишним і атмосферним, і ваш будинок обов'язково оцінить ваші зусилля!
Що таке людська сила, згідно з надзвичайним Meryl Streep
Я дізнався тільки тиждень пізніше, і коли я прийшов, щоб відвідати подарунок, дочка-в-одному чекала на дверцят.