Молитва, загоєння від нестачі грошей перед іконою Божої Матері «Поклоніння Господнього»

Сьогодні, 5 жовтня, варто звучати Молитва на Ікону Божої Матері «Гір»й Після того, як і раніше молодий чоловік, Святі Космаси Атоса себе прогулюються перед нею. Він почув голос Божої Матері, тому ікона була названа «Гірінг-Мати».



Зустрілися з порадами Божої Матері і зацікавив душу. Все своє життя він провів у відчуження, виконуючи чернацькі подвиги, за які він отримав подарунок чудес. "Гірер" ще в Зографському монастирі на горі Атхос, в Греції. Тим не менш, ви ще можете програвати її сьогодні, в день вени ікони. І чому це, ви дізнаєтеся пізніше в статті.

Молитва за молитву Господнього. Протягом історії його існування, загинув багато людських душ. Молитва до ікони Богородиці допомогли вилікувати серйозні недуги та інші незначні проблеми здоров'я. Вона також програє дружин, які не можуть мати дитину. Крім того, ікона загоює людей, які страждають від шкідливих згубств.



Молитва до ікони Божої Матері «Гір» Допомагати тим, хто в фінансовій складності. Наприклад, один раз жінка з Ашгабата хотіла піти в інший місто, щоб побачити свою дочку. Але не було грошей. Тоді вона проповідна до місцевої ікони Богородиці. І після виходу храму вона відразу ж познайомила хорошого чоловіка, який допоміг їй вирішити проблему пресування.



На Зграфському монастирі прибули люди різного статі, віку та національності. Вони всі бажали одне, щоб бути зціленими. Не дивно, що «Гірінг» славиться своїми чудотворними властивостями по всьому світу. На честь жіночого монастиря Київської єпархії Української Православної Церкви.

Молитва Господньої молитви перед святом, ви можете молитися за себе і для вашого сусіда. Мати Божої Матері допоможе впоратися з проблемами в повсякденних і сімейних справах. Він послухає тих, хто вірить в нього. Якщо у вас є проблеми здоров'я або не вдається впоратися з відсутністю грошей, обов'язково скажи слова молитви сьогодні.



Поклоніння Богу, благослов'я всіх, хто приїжджає до тебе з вірою! Побачити з висоти вашої небесної величності на нас, до вашого чудотворного образу тих, хто падає і, слухаючи нашу молитву, молитися з Сином і нашим Богом, що він може зберегти нашу країну в миру і процвітання, що він може посилити православну церкву і зберегти її фірму з невірного, господині і сором'язливості.

207897

Здравствуйте всіх тих, хто молиться Вам з вірою, з осені гріха, від сланців зло людей, від неприємностей, судів і захворювань. Подаруйте нам дух дроблення, благодійність серця, чистоту думки, корекція гріхових життів і відмову наших гріхів; може всі вас, вдячно chanting Вашої чудовості, гідності небесного царства і Тамо з усіма святими славляться почесним і пишним ім'ям в Трійці славленого Бога: Отця і Сина і Святий Дух. Амен.



Не пропустіть можливість молитися 5 жовтня перед іконою Божої Матері «Послухання Господнього». Промінь до Матері Божої Матері з чистою душею і наміром. Якщо вони щирі, вона обов'язково почує ваші молитви і допоможе вам. Нехай Бог піклується про вас!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное