Поцікавився син-в-правом, щоб дати менше грошей на маму, бо вона криється про невисоку пенсію

Наші батьки – це наше благословення. Ми хочемо, щоб вони були щасливими і щасливими. Нескладно приймати просту ідею Вони теж люди.й Люди, які роблять помилки, роблять неправильні висновки і ... отримати низькі пенсійні фонди.

У країнах СНД життя не тільки складно, але і трохи страшно. Про нас Рівень тривожності досягає найвищої точки, коли ви бачите ще одну бідну стару жінку або діда на вулиці, що ніхто не піклується про те, і хто не має нічого купувати навіть найнеобхідніший.

Поцікавився син-в-правом, щоб дати менше грошей на маму, бо вона криється про невисоку пенсію

Я не знаю про вас, але я відразу ж пропоную цей образ на своїх батьків і починайте крісель. Тоді я швидко зателефоную мамі і запитаю її, якщо вона є океї і якщо вона повинна купити щось. Не у всіх сім'ях, на жаль. Нерідко люди не поважають, і я говорю про батьків, а не дітей.

Моя мама подарувала нам примітну історію. Її дочка одружилася пара років тому. Вона і її чоловік заставив квартиру. Відповідно, вони не мають занадто багато грошей. Нещодавно виявилося, що дочка вагітна і пара вирішила залишити дитину. Пара надійна, але ось фінансова ситуація.

Дочка другу ще може працювати. Мій чоловік робить гроші. Їх спільні фінанси є достатньою для оплатитиКупити крупу і оплатити комунальні послуги. Не залишилося. Це буде приємно почати збирати трохи. Дитина не тільки прекрасна радість, але і причина великих витрат.

Гроші чоловіка. Відправитий Дружина нічого не говорить, тому що ви можете попросити коханої людини, щоб зупинити допомогу матері? Але мама-в-право вирішили і попросили сина-в-право бути більш стриманим. Він сказав, що мама мала дуже низьку пенсію. Він назвав кількість і здивований мама.

711222

Зараз немає таких пенсійних фондів! Звісно, пенсійні платежі в наш час дуже низькі. Однак Сума моєї матері-в-прави розповіла мені проНе вдалося. Звісно, мати-в-одному зв'язали сина про доходи.

Поцікавився син-в-правом, щоб дати менше грошей на маму, бо вона криється про невисоку пенсію Габаритний зображення

Ускладнюється ситуація. Він повинен поговорити з матір'ю і запитати, що дійсно збирається з її фінансами. Також варто. говорити про вагітність дружини І поясніть, що їм потрібно більше грошей.

Щоб бути чесною, я дуже підкреслю всі труднощі і труднощі, в яких гроші і родичі ткані. Це завжди так важко. Я не хочу назвати поганим сином або дочкою, і я дійсно потрібна допомога! Але для цього не завжди є можливість. Але що у нас є мова і голова на плечі. Ми можемо обговорити наші проблеми та знайти компроміс. Більшість непорозуміння і скандалів пов'язані з тим, що люди не знають, як або не хочуть висловити своїх потреб і емоцій правильно.