23
Приготувати курку, господині, не повторювати мої помилки
Курка і картопля в банці гарні з декількох причин. Спочатку вариться тільки в своєму соку. Так не зайвий жир. По-друге, сік не має ніде йти, тому як овочі, так і м'ясо щедро поглинають свій смак. Третя, нічого опіку.
Курка з картоплею в банкі Інгредієнти
Підготовка
"Сайт" Я знайшов ще один простий рецепт запеченої курки, який не залишить вас байдужим. Курячі фаршировані чорносливом і яблуками приємно здивують симфонією смаку і будь-ласка.
Курка з картоплею в банкі Інгредієнти
- 1,5-2 кг курячого м'яса
- 1 велика цибулина
- 3-4 зубчики часнику
- Картопля, болгарський перець або інші овочі за смаком
- чорний перець і спеції підходить для курки
- бай-лист
- сіль
- трилітровий
- фольги
Підготовка
- Вирізати соломкою болгарський перець, цибулю кільця, великі шматочки часнику і випадково картопля. Овочі і фрукти можна додавати в різних способів. Капуста, морква, картопля, солодкий перець, чорнослив, сушені білі гриби і навіть скибочки апельсина або лимона зроблять. Це, як кажуть, що справа смаку.
- Зріжте курку невеликими шматочками. Посол. Якщо ви хочете, додайте ваші улюблені спеції.
306950р. - Поперчити курку з спеціями добре своїми руками.
- Поставте курку і овочі в банку в шарах. Спробуйте розмістити більш сухе м'ясо в нижній частині.
- Закрийте шию можна фольгою.
- Поставте в холодну духовку. Важливо, щоб нагріти поступово і не лопається. З тієї ж причини піч не повинна бути відкрита під час приготування. Відразу після закінчення не можна відкрити двері духовки. Потрібно чекати 15-20 хвилин.
- Картриджі на 1,5 години при 180 градусах.
- Сік з курки підніме до самої вершини баночки і просочують все своїм ароматом. В результаті як м'ясо, так і овочі вийдуть м'які і ніжні. Готовність страви просто неможливо чекати! І його смак, згідно з досвідченими господинями, виходить просто незрівнянний, і без рукава можна порівняти з ним. Детальніше про рецепт можна знайти за допомогою перегляду відео за посиланням.
р. - Смачні та нові кулінарні відкриття!
р.
"Сайт" Я знайшов ще один простий рецепт запеченої курки, який не залишить вас байдужим. Курячі фаршировані чорносливом і яблуками приємно здивують симфонією смаку і будь-ласка.