Лаундромат в пенсії розповів, що робити так, щоб ковдру не ковтати одяг при митті

Чисті лінії постільних речей критично важливі. Варто мити принаймні. кожні два тижні, або частіше.й Я може бути єдиним, але я завжди нервую, коли я промив мої ковдри. Вони набивають всю решту вмісту барабана і машина починає прогулятися ходьбою. Постійно. Я захотіла вона зламається.й Нещодавно друг радий купити пральний пакет для вирішення цієї проблеми.

Це не єдиний життєвий хак, який ви можете використовувати для збереження нервів і цілісності машини. Нижче ви знайдете невеликий вибір кращих порад, які я знайшов на цій темі.

Я вірю, що технологія з належною обережністю може тривати дуже довго. Тому я завжди намагаюся ретельно промити піддон і порошок, а також очистити всі необхідні фільтри.

Я отримав машину з тітки, які переїхали на іншу країну, і не хочу. оловікй Вона подала їй 3 роки, а потім працювала за мною протягом 5 років. І тепер вона в відмінному стані. Єдиний недолік я вважаю невеликою кількістю фунтів нижньої білизни, які можна завантажити, тому що машина досить вузька.

При виборі пральної машини Варто ретельно зважувати плюси і мінуси. Особливо важливо приділити увагу кількості хребтів і ступеня навантаження. Якщо у вас є номер, я пропоную вам взяти його. повнорозмірнийй Боротьба більш схильна до коливання. До речі, спочатку я був дуже ляканий, але потім майстер сказав, що для вузьких автомобілів, сильні вібрації є нормою.

р.

Життя хакі для миття постільної білизни:
  1. Використовуйте пральну сумку.
  2. Прив'язуйте слот в ковдру з гумкою.
  3. Зробіть кінчики ковдри.
  4. Промийте тільки схожими на вагу і об'ємні речі (роздріб і ковдру, наприклад).
  5. Завжди встановіть правильний режим для тканини.
  6. Наповніть барабан так, щоб залишилося трохи місця.
  7. Після миття видаліть пральню з машини відразу.

р.

Про нас пральня Дуже важливо. Звичайні речі краще не кинути в барабані разом з постільною білизною. По-перше, це не дуже гігієнічна. По-друге, можна мити одяг водою з підвищеною температурою, яка не підходить для іншого одягу.

Якщо у вас є поради про миття постільних речей, ми раді їх читати. Можливо, ви можете поділитися улюбленими брендами порошку та кондиціонера. Наші читачі дійсно цінують таке життя хакі!