Що носити міні, щоб бути схожим на Kate Middleton

«Як і з чим носити міні, щоб виглядати не вульгарно, але стильно?» – Я попросив другу зачіску. «Подивитися на зображеннях тих, хто знає, як це зробити всіма правилами, навіть в королівському протоколі. Так, так, я говорю про Дюкси Кембриджа!

І дійсно, якщо деякі любителі коротких спідниць на «неприйнятну» довжину шліфуються практично щодня (наприклад, перша леді Франції Brigitte Macron), то вона не турбує оточуючих. Що секрет? Дякуемо!

Сьогодні видання. "Сайт" Він хоче знати, Як носити мініЯк виглядає Kate Middleton. Вона знає, як показати світ свою велику форму без судді іншими. Я захоплюся!

, Україна

GettyImages Що потрібно для засмаги дуетів Cambridge Honors Royal Protocol міній Знайди свою шафу консервативною і іноді нудною. Від цього буде припустити, що Kate Middleton буде судити за невідповідну довжину. Але це не відбувається. Навіть найгарячіші критики стилю Дучі залишаються безшумними. Чому це?

Відповідь проста! Ката здатна зменшити ступінь уразливості короткої спідниці з щільними колготкими чорного кольору. Отже, порада: один з найбільш виграшних способів з ситуації, якщо раптом ви вирішили носити міні - додайте пару до короткої спідниці колготкий

GettyImages також використовує правило: відкриті дні - закриті вершини. Крім того, спідниця плетена виглядає вишукано і гідно.

І це приклад того, як дружини майбутнього царя можуть бути неправильними. По суті, що перед Я зустрів князя Вільяма. Зелена вершина паєток і жовтих шортів з рожевими гайками, що носяться під замшевими черевики, явно не найкращий приклад грамотно складеного зображення...

Поза «Ложки» На мій погляд, все гармонійно!

GettyImages є відмінним нарядом для бігу, це не так?

Поза «Ложки» І це образ, в якому Кате з'явився на тенісному суді, щоб грати свою улюблену гру разом з британським чемпіоном Емма Радукану. Дюйси зношують коротку міні-довжину спортивну спідницю і темну блакитну спортивну куртку. Багато шанувальників відзначили, що дружина князя Вільяма не тільки хороша фізична підготовка, але і дійсно навчається тіло.

Простий романтичний крій, правильний колір сукні і взуття робить цей вигляд елегантним. Тим не менш, довжина сукні є точно «коротко, ніж протокол», а матеріал також дасть Дюшем вниз трохи. Багато журналістів відзначили, що справа Марілінових Моментів через пориви вітру Катерину в невимушеній позиції.

Поза «Ложки» Ось хороший приклад того, як пощастило довжину і відтінок куртки розтягувати зображення і зробити його елегантним.

Поза «Ложки» І знову втомлюється і темні колготки роблять свою роботу.

Поза «Ложки» І ось Кат так молодий і ніжний. Я дуже люблю цей образ!

У цьому образі, потім загнічений Кате Middleton відвідав Warner Bros. Студійки Leavesden. Ця коротка чорна-pea-біла сукня з Topshop дуже добре для неї!

Редакція GettyImages Пропоную ознайомитися з яскравими прикладами грамотно складеного осіннього гардеробу від Meghan Markle. Дуже дивний!

Kate Middleton точно знає, що носити міні, щоб виглядати стильно і доречной Вибравши наряди, що відповідають конкретній події. Тексти пісень, а це означає: І вона добре в ньому! Що ви думаєте?

Фотозвіт та стаття .