У той же день я змінив замки так, щоб мій чоловік не міг потрапити в квартиру, непристойно це не було зареєстровано з мене.

Алас, не всі союзи дотримуються, щоб існувати щасливо коли-небудь після. Зловживання або тривіальну ювілею при виборі партнера може призвести до розлучення. Звісно, ця помилка була виконана Анною. Вона вважає, що вона і Вадим має неправильну сім'ю.

Невірна сім'я Анна і Вадим вирішив подати заявку на розлучення. Звісно, після того, як тільки рік і половина шлюбу, це може звучати як поспішне рішення. «Як ви не зможете зберегти свою сім’ю?» або «проведіть другий шанс» Звичайно, завжди є шанс. Але це буде неправильна родина, якщо тільки одна людина намагається в парі.

Я одружений Вадим за любов. Як мінімум я думав, що це було взаємно. Офіціантно ставши дружиною, стала класичним власником будинку. Зварювальні, прибирання та інші обов’язки були на мене. Мій чоловік не допоміг. У вихідні він не був вдома.

Я під впливом моєї матері. Вона відіграла ту ж роль протягом багатьох років. Я повинен використовуватися для цього. Чоловіки люблять це. Для того, щоб мати сім'ю від часу. Я не сперечався.

Сім'я життя друзів - сказав він Якщо чоловік дійсно любить дружину, він хоче витрачати більше часу на неї. Тим не менш, я відчув дуже самотній перегляд Вадима сидячи на комп'ютері або смартфоні. Коли я сказав, що ми повинні витрачати більше часу разом, він дивився. Чи не вистачає, що ми завжди в одній квартирі? Чому ми не їдемо в приміщення вручну?

Моя мати-в-правді говорить, що чоловіки не знають, як виражати емоції. Тому не варто відкликати Вадима. Ми будемо мати дитину і Вадима, щоб підтримувати всю сім'ю самостійно. Він може бути зрозумілим.

Коли я віддав сина, мій чоловік не був на розряді. Він не викликав або забрати. З лікарні я зустрівся з батьками, батьками та друзями. Моя мати-в-правді мене за раз. Вона сказала, що Вадим зараз з друзями відзначають народження першої дитини. Він спить і спійде.

Але наступного дня Вадим не з'явився і не зробив контакту. З'явилася дівчина, яка зробила контакт. Вона писала мене на соцмережах і представила себе як сестра дівчини мій чоловік. Як свідчить про те, що вона послав фотографію Вадима з незнайомцем.

Вона сказала мені, що тепер мій чоловік і її сестра відпочивають разом на дачі взаємного знайомства. Вона вирішила відкрити очі і допомогти їй сестри.

У той же день я змінив замки. Квартира була шахтою, і Вадим не був зареєстрований в ній, тому він не зможе відкрити його навіть за допомогою поліції.

Вадим прибув 2 дні. Спочатку я просто спробував відкрити замок, потім збити і називати. І пішов він до батьків. Після того, як прийшла моя мама. Я бачу, і продемонстрував все, що я бачив до дня. Починався мати-в-праву, щоб воно було чітко святим і фотошопом. Хтось намагається знищити нашу сім'ю. Я не бачив точки. Повідомляю, що я подав за розлучення.

25613716

Після того, як мій мати-в-право, і мій мама спробував переконувати мене, щоб змінити мій розум. У мене є сім'я. Що не буває в сім'ї? Ви повинні бути в змозі прощення.

Чи є це сім'я, коли він не хоче бути частиною? Може бути згідно з документами, так, але на практиці, весь далеко не є реальною родиною. Я не хочу брати участь в цьому і продовжувати претендувати на звання дружини такого чоловіка.

Неправильна сім'я: зробила Анна вправо, нарешті позбавляючи розлучення? Чи варто страждати так багато байдужості чоловіка? Або це сімейні відносини норми?