Коли я приходжу до рідного села, будинок моєї мами обходить на десяту дорогу, сусіди січають, але я впевнений у собі свою вірність.

«Я не говорю з мамою протягом багатьох років. Чому варто відвідати її і допомогти їй? скаржаться на наш читач Ольга. Вона втомлюється від судді і хоче позачергів, щоб залишитися з чужого бізнесу. Але це можливо? Сьогодні ви дізнаєтеся про складну історію жінки і можете надати їй поради в коментарях!

р.

Коли я приходжу до рідного села, я відразу походжу до мого батька, і обходжу будинок матері на десяту дорогу. Сусіди дивляться на мене з судом. Але я знаю, що я зробив право. Це була вини матері, що все це відбулося.

Мої батьки жили в душі багато років. І я думав. Коли я пішов в університет і пішов, щоб навчатися в столиці, мій батько залишив мій батько. З'ясував, що вона довга була спінінгом на боці і остаточно вирішила залишити чоловіка на інший. Вона була 45 в час і мій тато був 50.

Моя мати загрожувала мене, щоб зрозуміти її. Як, ви дійсно впало в любові, ви не можете розповісти своє серце. Але я не міг прийняти те, що сталося. Найгірше було те, що батько його мав переїхати з батьками, він не мав свого дому. А коли він зробив все в своєму житті для доброї сім'ї.

Я закінчив університет на тривалий час, знайшов хорошу роботу і одружився. Я живу в столиці. Я спробую відвідати мій батько щоденно. Допомогти стільки, скільки я можу. Це просто, е, він має дійсно поганий час. Він не дуже молодий, а старші батьки теж подбають.

Ну, моя мама живе щасливо. Як тільки вона почала жити з новим хлопцем, вона була вагітна. Я використовую для вірити в такі пізні успішні вагітності. Але моя мама була щасливою, і вона подарувала дівчину. Все я знаю, що вони називають її світлом. Я не бачив себе малюка.

7 років. Я люблю подорожувати, але не хочу. Він говорить про своє життя в с., і він закінчиться тут. І болить мене так багато, щоб побачити очі, наповнені смужністю, кожен раз я прийшов. Я знаю, що він ніколи не міг прощати маму. Так зробив І.

Я можу зробити неправильне, але я не можу це зробити інакше. І як мій мама отримати так легко відрізати від себе все, що було в її житті раніше? Вона просто торгувала мене і мій тато для іншої сім'ї. Вона, ймовірно, дуже щаслива. Я хочу, щоб мій тато був, щоб знову. Я не говорю з мамою в роки. Люди можуть не розуміти і засудити мене, але це моє рішення!

Очевидно, що решта, що проживає в Ользі, з роками тільки збільшується. Вона дивиться на ситуації з боком і з боку батька. Жінка не кладе себе в місці її матері. Не було легко зробити таке радикальне рішення і змінити її життя.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Це те, що мати головного героя. Ми впевнені, що вона спробує знову створити контакт з нею дочку. Хто знає, як довго вона візьме на себе Ольга, щоб пробачити її матір?

Які поради ви подаруєте головний характер історії? З точки зору, вона робить право? Подаруйте свої думки в коментарях!