17
Знаючи цей трюк, ви не повинні піти в майстер. Краща ідея манікюру!
Манікюр - дуже важлива деталь образу моди. Багато жінок прекрасного сексу запитують їх Дизайн нігтів Досвідчені майстри. Не завжди можна відвідати салони, а іноді ви просто хочете показати свою творчість і зробити гарний манікюр самостійно.
Цього літа на вершині моди такий напрямок як kamifubuki. Kamifubuki (з японської буквально «паперової бурі») є конфетті, який покритий нігтями. Вони можуть бути як кольоровими, так і монотонними. Як правило, такі прикраси викладаються на прозорому або оголеному фоні.
Зазвичай kamifubuki з тонкої фольги або пластикових полімерних стрічок. Найбільш поширеною формою є коло або поліхедрон у вигляді клітин. Конфеті також популярний у вигляді тонких смуг, трикутників, зірок або серця.
Легкість використання цього дизайнерського продукту більше, ніж компенсує відсутність практики. Щоб освоїти мистецтво нанесення і носіння kamifubuki на нігтях, це не займе багато часу. Головне знати, як використовувати ці металеві пластини.
Редакція "Сайт" Я приготував для вас 20 незаслужених Літні ідеї манікюру з kamifubukiй Зайдіть в службу, щоб завжди бути зверху!
Фіксація confetti kamifubuki на нігтях не складна. Вони виготовляються з еластичного і добре згинного матеріалу, щільно прилягають до нігтя.
Вони в основному використовуються для шемалеЦе створює додатковий обсяг і шарування. Але манікюр з kamifubuki можна зробити в домашніх умовах за допомогою звичайних лаків нігтя.
Дуже задоволений #17! Тепер я знаю, що я буду робити це літо!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Цього літа на вершині моди такий напрямок як kamifubuki. Kamifubuki (з японської буквально «паперової бурі») є конфетті, який покритий нігтями. Вони можуть бути як кольоровими, так і монотонними. Як правило, такі прикраси викладаються на прозорому або оголеному фоні.
Зазвичай kamifubuki з тонкої фольги або пластикових полімерних стрічок. Найбільш поширеною формою є коло або поліхедрон у вигляді клітин. Конфеті також популярний у вигляді тонких смуг, трикутників, зірок або серця.
Легкість використання цього дизайнерського продукту більше, ніж компенсує відсутність практики. Щоб освоїти мистецтво нанесення і носіння kamifubuki на нігтях, це не займе багато часу. Головне знати, як використовувати ці металеві пластини.
Редакція "Сайт" Я приготував для вас 20 незаслужених Літні ідеї манікюру з kamifubukiй Зайдіть в службу, щоб завжди бути зверху!
- Чорний манікюр буде краще поєднуватися з легкими і контрастними confetti.
- Kamifubuki для дизайну нігтів Вони чудово виглядають на натуральних нігтях з білою або бежевою французькою.
- Тут зелений манікюр прикрашений конфетті жовтих, рожевих і бірюзових відтінків.
- Я дуже люблю цей дизайн!
- І цей варіант зробити самостійно не всім, але цей манікюр виглядає просто королівським!
- Чорний манікюр з confetti з різних відтінків виглядає дуже красиво.
- Наріжте ніготь будь-яким кольором, ви віддаєте перевагу в якості основи, і один або два пальця прикрасить confetti. З блискавками на манікюрі відмінно співіснує і інші техніки нігтьового мистецтва. Наприклад, благоустрій від декора буде балансувати градієнтний перехід тонів і матового покриття. Найкращі сусіди – лак в ефекті «ката очей» і kamifubuki.
р. - Дуже стильний і незвичайний варіант.
р. - Цікаве поєднання двох французьких кольорів - червоного і білого кольору. А яскраві kamifubuki завершують стильний, літній образ такого манікюру.
- Тут confetti на бежевих нігтях доповнюється бірюзовим манікюром з французькою ж кольором.
- Дуже стильний і елегантний, це не так?
Р - Цікаве поєднання кольорів, в самому собі змушує звертати увагу на манікюр.
- Особливо приємний чорний манікюр поєднується з контрастними кamifubuki.
- Стильний і цікавий варіант для красивої дівчини.
р. - Природні завжди в моді! Але чому б не доповнювати такий манікюр декількома яскравими нотками у вигляді золотисто-фіолетової confetti.
- Яскравий і святковий вигляд червоного манікюру з kamifubuki.
- Конфеті на червоних нігтях можна розмістити ближче до кутикули або прикрасити тільки один ніготь.
- Білий і жовтий конфетті на бежевих нігтях доповнюється бірюзовим діапазоном.
- І ці нігті завжди зачепить вас.
- Нігті не потрібно бути одним відтінком, можна доповнювати червоний манікюр з конфетті з парою білих нігтів.
- Я дуже люблю цей відтінок баклажанів. А ти?
- Я був натхненний таким цікавим поєднанням кольорів!
- Ви можете зробити свого роду французьким або блискучим градієнтом, якщо ви розтягуєте блискавку. Наприклад, від кінчиків нігтя до центру пластини або біля бічних валиків.
- Яскраве і водночас жіноче поєднання кольорів.
- Kamifubuki може прикрасити нігті ніжних пастельних тонів.
р. - І цей дизайн мій чіткий улюблений.
- Як про що соковитий?
- Колір весняного неба дуже модний зараз. Він дивує на нігті.
р. - Дуже жіночна і ніжна версія нігтя.
до 1 2 3 4 5+ - Просто подивіться, як цікаво поєднання білих і лавандових квітів і поєднання золотими confetti грали!
- З такою прикрасою для нігтів можна створювати дивовижні і іноді складні, але дуже приємні комбінації для очей.
Фіксація confetti kamifubuki на нігтях не складна. Вони виготовляються з еластичного і добре згинного матеріалу, щільно прилягають до нігтя.
Вони в основному використовуються для шемалеЦе створює додатковий обсяг і шарування. Але манікюр з kamifubuki можна зробити в домашніх умовах за допомогою звичайних лаків нігтя.
Дуже задоволений #17! Тепер я знаю, що я буду робити це літо!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Чорна цвіль посіла її ванна кімната! Потім вона зайняла 1 пляшку цього виробу.
Як зробити гарну картину