Знаючи цей трюк, ви не повинні піти в майстер. Краща ідея манікюру!

Манікюр - дуже важлива деталь образу моди. Багато жінок прекрасного сексу запитують їх Дизайн нігтів Досвідчені майстри. Не завжди можна відвідати салони, а іноді ви просто хочете показати свою творчість і зробити гарний манікюр самостійно.

Цього літа на вершині моди такий напрямок як kamifubuki. Kamifubuki (з японської буквально «паперової бурі») є конфетті, який покритий нігтями. Вони можуть бути як кольоровими, так і монотонними. Як правило, такі прикраси викладаються на прозорому або оголеному фоні.

Зазвичай kamifubuki з тонкої фольги або пластикових полімерних стрічок. Найбільш поширеною формою є коло або поліхедрон у вигляді клітин. Конфеті також популярний у вигляді тонких смуг, трикутників, зірок або серця.

Легкість використання цього дизайнерського продукту більше, ніж компенсує відсутність практики. Щоб освоїти мистецтво нанесення і носіння kamifubuki на нігтях, це не займе багато часу. Головне знати, як використовувати ці металеві пластини.

Редакція "Сайт" Я приготував для вас 20 незаслужених Літні ідеї манікюру з kamifubukiй Зайдіть в службу, щоб завжди бути зверху!

1. Чорний манікюр буде краще поєднуватися з легкими і контрастними confetti.

2. Kamifubuki для дизайну нігтів Вони чудово виглядають на натуральних нігтях з білою або бежевою французькою.

3. Тут зелений манікюр прикрашений конфетті жовтих, рожевих і бірюзових відтінків.

4. Я дуже люблю цей дизайн!

5. І цей варіант зробити самостійно не всім, але цей манікюр виглядає просто королівським!

6. Чорний манікюр з confetti з різних відтінків виглядає дуже красиво.

7. Наріжте ніготь будь-яким кольором, ви віддаєте перевагу в якості основи, і один або два пальця прикрасить confetti. З блискавками на манікюрі відмінно співіснує і інші техніки нігтьового мистецтва. Наприклад, благоустрій від декора буде балансувати градієнтний перехід тонів і матового покриття. Найкращі сусіди – лак в ефекті «ката очей» і kamifubuki.
    р.

8. Дуже стильний і незвичайний варіант.
    р.

9. Цікаве поєднання двох французьких кольорів - червоного і білого кольору. А яскраві kamifubuki завершують стильний, літній образ такого манікюру.

10. Тут confetti на бежевих нігтях доповнюється бірюзовим манікюром з французькою ж кольором.

11. Дуже стильний і елегантний, це не так?
    Р

12. Цікаве поєднання кольорів, в самому собі змушує звертати увагу на манікюр.

13. Особливо приємний чорний манікюр поєднується з контрастними кamifubuki.

14. Стильний і цікавий варіант для красивої дівчини.
    р.

15. Природні завжди в моді! Але чому б не доповнювати такий манікюр декількома яскравими нотками у вигляді золотисто-фіолетової confetti.

16. Яскравий і святковий вигляд червоного манікюру з kamifubuki.

17. Конфеті на червоних нігтях можна розмістити ближче до кутикули або прикрасити тільки один ніготь.

18. Білий і жовтий конфетті на бежевих нігтях доповнюється бірюзовим діапазоном.

19. І ці нігті завжди зачепить вас.

20. Нігті не потрібно бути одним відтінком, можна доповнювати червоний манікюр з конфетті з парою білих нігтів.

21. Я дуже люблю цей відтінок баклажанів. А ти?

22. Я був натхненний таким цікавим поєднанням кольорів!

23. Ви можете зробити свого роду французьким або блискучим градієнтом, якщо ви розтягуєте блискавку. Наприклад, від кінчиків нігтя до центру пластини або біля бічних валиків.

24. Яскраве і водночас жіноче поєднання кольорів.

25. Kamifubuki може прикрасити нігті ніжних пастельних тонів.
    р.

26. І цей дизайн мій чіткий улюблений.

27. Як про що соковитий?

28. Колір весняного неба дуже модний зараз. Він дивує на нігті.
    р.

29. Дуже жіночна і ніжна версія нігтя.
    до 1 2 3 4 5+

30. Просто подивіться, як цікаво поєднання білих і лавандових квітів і поєднання золотими confetti грали!

31. З такою прикрасою для нігтів можна створювати дивовижні і іноді складні, але дуже приємні комбінації для очей.

Фіксація confetti kamifubuki на нігтях не складна. Вони виготовляються з еластичного і добре згинного матеріалу, щільно прилягають до нігтя.

Вони в основному використовуються для шемалеЦе створює додатковий обсяг і шарування. Але манікюр з kamifubuki можна зробити в домашніх умовах за допомогою звичайних лаків нігтя.

Дуже задоволений #17! Тепер я знаю, що я буду робити це літо!

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.