20
Чому курка Узбека називається царем пирогів
курка Великий торт, який часто готують з різними начинками. Вважається, що назва страви обумовлена тим, що спочатку торт був приготований тільки з куркою.
Курка була названа царем пиріжок або рогоносецьй Вони приготували його на великих святах: на Великдень, Трійці або на свято весілля. Наша редакційна колегія запрошує своїх улюблених читачів не чекати особливого приводу і готувати курку сьогодні!
Як приготувати курку Інгредієнти для тесту
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
205682
Поділіться рецептом цієї апетитної страви з друзями, а також обов'язково спробуйте випікати лавровий торт з капустою!
Курка була названа царем пиріжок або рогоносецьй Вони приготували його на великих святах: на Великдень, Трійці або на свято весілля. Наша редакційна колегія запрошує своїх улюблених читачів не чекати особливого приводу і готувати курку сьогодні!
Як приготувати курку Інгредієнти для тесту
- 0,5 кг пшеничного борошна
- 100г маргарин
- 100г сметана
- 1 яйце
- 1/2 ч.л. соди
- 1/2 ч.л. солі
Наповнення інгредієнтів
- 300г картоплі
- 100г цибулю
- 250 г курячого філе
- 1/2 ч.л. солі
- 1/4 ч.л. перцю
- 50г зелений
- 1 ст. л.
Підготовка
- У глибокій мисці пом'якшують маргарин, потім додають сметану і перемішують масу до однорідної консистенції.
р. - Збийте яйце королою і додайте його до сметанної суміші.
- Вилущіть соду 3-4 краплі столового оцту. Потім додайте сіль і соду в ємність з майбутнім тестом.
- В'яжемо борошно і повільно додайте його до тесту. Стирайте суміш весь час!
- Покрийте її серветкою і дайте їй відпочити на півгодини.
- Для приготування начинки нарізати куряче філе невеликими шматочками.
- Очистити цибулю і картоплю. Зріжте цибулю півкільцями і картоплею кубиками. На цьому етапі подрібнити зелень.
- Змішайте цибулю, картопля, курячі філе і зелень. Замочіть його і засипте.
- Розділіть тісто на 2 частини (одна частина повинна бути більшою, ніж інші). Більшість рулону і викласти на форму або сковороду, в той час як краю тесту необхідно повісити.
751468 - Покладіть начинку на торт, потім залийте столову ложку води на соковитість. Покрийте все другим шаром тіста і щічте краю, обов'язково залиште отвір для виходу пари. Змастити гній з яєчним жовтком і встановити для запікання в духовці протягом 1,5 годин при температурі 180 градусів.
205682
Поділіться рецептом цієї апетитної страви з друзями, а також обов'язково спробуйте випікати лавровий торт з капустою!
Тепер я знаю, що робити з сонячною опікою. Поразка історії англійського садівника.
Минулого року Я знайшов блузу в шафі матері. У цьому сезоні я місто модиста!