Як видалити будь-які забруднювачі на плитках без трацесу

Я люблю, коли все в будинку світиться і світиться. Я, як і будь-яка господиня, нормально лікуйте, але є речі, які я не люблю робити. Це категорія, яка належить до видаленняй

Обкладені поверхні, чи кераміка, мармур або граніт, не мають особливої уваги. Але для бездоганних чистоти і глянцевих, потрібно докласти фізичні зусилля.

У моєму випадку, не схожий на очисну плитку, викликану алергічною реакцією на багато миючих засобів.

р.

Для ефективного прання плитки від жиру існує безліч різних засобів. Миття плитки на кухні та керамічній плитці на стінах ванної допоможе різні очисні сполуки, призначені для очищення керамічних покриттів від жиру.

Ви можете бути будь-які товари вітчизняного та зарубіжного виробництва, які продаються в апаратних магазинах.

Але що якщо такі кошти негативно впливають на шкіру рук і, в результаті погано впливають на весь організм?

Природно, є альтернативи придбання методів боротьби з брудом. Вони дешевше, безпечніше і дають хороші результати. Редакція "Сайт" Я підготував простий спосіб для вас. Як очистити будь-які забруднювачі на талії без зусиль. Чистий настрій!

Цей рецепт запропонував мені бабуся. Створення коштів не вимагає особливих витрат, а в плані ефективності все ще не має рівних!

Вам потрібно.
  • 5 л води
  • 1/2 ст.л. соди
  • 1/3 ст. л. лимонного соку
  • 1/4 ст.л. білого оцту

Підготовка та застосування
  1. У контейнері з водою додайте соду і перемішайте до повного розчинення.

2. У отриману рідину залити сік лимона, а потім, перемішуючи все добре, додайте оцет в розчин. Після утворення піни залити продукт в пляшку обприскувачем, який зробить споживання виробу більш комфортним.

3. Для очищення обприскують продукт на забруднених ділянках. Залиште їх на півгодини, а потім пензлем або губкою натирайте ґрунтові поверхні.

4. Все забруднення зникне без сліду, і ваша плитка буде виглядати як нове! Також в цьому розчині можна використовувати як дезінфікуючий засіб для миття підлоги.

Ви побачите результати цього інструменту відразу. досконалість Гарантія

165406-Б

Досвідчені господині знають: миття плити - половина успіху, головне - витерти плитку сухим після обробки. Тканина повинна поглинати вологу без слідів. Ідеально підходить в такому випадку мохер, мікрофібри або бамбукові рушники, які не залишають плям або розлучення.

Робота повинна проводитися в гумових рукавичках, незалежно від обраного способу очищення. І ще пам'ятаєте: плитка починає мити знизу, і протерти - зверху.

Візьміть цей простий рецепт і пам'ятайте, що менш шкідливі речовини в повітрі вашого будинку, краще це впливає на здоров'я і здоров'я вашої сім'ї!