Як Італійський мама-в-право навчається варити салям ди вердуру

Недавній, мій друг дитинства прийшов додому з Італії. У той факт, що нещодавно вона зустрілася з гарною італійською мовою, яка незабаром подзвонила її під коронкою і взяла її за кордоном.

На мій чудовий сюрприз мій друг не зосереджувався на ролі вірної дружини і домогосподарка, вона завершила курс макіяжу і тепер працює в невеликому салоні краси.

р.

Коли вона прийшла додому, вона запросила всіх своїх друзів Італійськай Вінцева страва господині була спеціальною запіканка - салям ді вердура (лідерально перекладається як «салямі з овочами»). Виявляється, що ця страва є справжнім реліктом сімейства її чоловіка.

Жінки пройшли рецепт від матері-завдяки до доньки і від матері дочка від покоління до покоління. Я запитав мого друга про хитрості приготування цієї страви, і це те, що вона сказала мені.

Інгредієнти Італійського касеролу
  • 600-700г борошна
  • 4 яйця
  • 3 л води
  • 1 кг хребта (свіження або заморожені)
  • 300 г твердого сиру (пармезан, дозитер, гуда, голландці)
  • 1 ч.л. солі
  • 250г вершкове масло
  • 50г оливкова олія

Підготовка
  1. Приготувати дошпинат: Помістіть змиті зеленню в сковороді і поставте її на повільний вогонь. Коли листя дайте сік, додайте оливкову олію.

2. Також перед приготуванням запіканка, подрібнити сир.

3. У невеликій ємності з'єднати борошно і яйця, потім замісити тісто для майбутнього рулону. У консистенції варто нагадувати тісто для пельменів або пельменів. Дайте йому час відпочити (близько 40 хвилин).

4. Приготувати чисту лляну тканину. Розкачати тісто на довгих смужках (не більше 3 міліметрів товстої). Для цього використовуйте валик або верстат для розкачати тісто. Можна розкачати тісто у вигляді великого круглого тіста, це не зіпсує зовнішній вигляд страви. Покладіть смуги тесту на тканину.

5. На тканині з'єднайте смуги один з одним, щоб отримати весь шар тесту.

6. Поставте шпинату на тісто і рівномірно розподіліть його по всій площі тіста.
    р.

7. Посипати хребта сильно сиром (застосуйте близько 200 грам), потім розгортаємо з тіста. Якщо розмір тесту занадто великий, розкачати його як показано на фото.

8. Загорніть рулон з тіста в тканину, потім загорніть його в кільце.

9. Доведіть воду до кипіння заздалегідь, посоліть і вставте в неї рулон. Приготувати рулон за 20 хвилин.

10. Коли рулон готовий, видаліть його з каструлі і залиште його на кілька хвилин, щоб остудити. Після видалення тканини нарізаємо «посадку» на невеликі шматочки.
    р.

11. Покладіть шматочки в скляну форму для випічки і посипте все залишками сиру.

12. Зріжте масло на невеликі шматочки і покладіть їх зверху рулонні шматочки.
    р.

13. Варіть блюдо в духовці при температурі 180 градусів за ще 15-20 хвилин.

Які незвичайні рецепти ви знаєте? Ми хочемо, щоб поділитися цікавими ідеями, ми шукаємо натхнення для написання корисних статей!