Недавній, мій друг дитинства прийшов додому з Італії. У той факт, що нещодавно вона зустрілася з гарною італійською мовою, яка незабаром подзвонила її під коронкою і взяла її за кордоном.
На мій чудовий сюрприз мій друг не зосереджувався на ролі вірної дружини і домогосподарка, вона завершила курс макіяжу і тепер працює в невеликому салоні краси.

р.
Коли вона прийшла додому, вона запросила всіх своїх друзів
Італійськай Вінцева страва господині була спеціальною запіканка - салям ді вердура (лідерально перекладається як «салямі з овочами»). Виявляється, що ця страва є справжнім реліктом сімейства її чоловіка.
Жінки пройшли рецепт від матері-завдяки до доньки і від матері дочка від покоління до покоління. Я запитав мого друга про хитрості приготування цієї страви, і це те, що вона сказала мені.
Інгредієнти Італійського касеролу
- 600-700г борошна
- 4 яйця
- 3 л води
- 1 кг хребта (свіження або заморожені)
- 300 г твердого сиру (пармезан, дозитер, гуда, голландці)
- 1 ч.л. солі
- 250г вершкове масло
- 50г оливкова олія
Підготовка
- Приготувати дошпинат: Помістіть змиті зеленню в сковороді і поставте її на повільний вогонь. Коли листя дайте сік, додайте оливкову олію.
- Також перед приготуванням запіканка, подрібнити сир.
- У невеликій ємності з'єднати борошно і яйця, потім замісити тісто для майбутнього рулону. У консистенції варто нагадувати тісто для пельменів або пельменів. Дайте йому час відпочити (близько 40 хвилин).
- Приготувати чисту лляну тканину. Розкачати тісто на довгих смужках (не більше 3 міліметрів товстої). Для цього використовуйте валик або верстат для розкачати тісто. Можна розкачати тісто у вигляді великого круглого тіста, це не зіпсує зовнішній вигляд страви. Покладіть смуги тесту на тканину.
- На тканині з'єднайте смуги один з одним, щоб отримати весь шар тесту.
- Поставте шпинату на тісто і рівномірно розподіліть його по всій площі тіста.
р.
- Посипати хребта сильно сиром (застосуйте близько 200 грам), потім розгортаємо з тіста. Якщо розмір тесту занадто великий, розкачати його як показано на фото.
- Загорніть рулон з тіста в тканину, потім загорніть його в кільце.
- Доведіть воду до кипіння заздалегідь, посоліть і вставте в неї рулон. Приготувати рулон за 20 хвилин.
- Коли рулон готовий, видаліть його з каструлі і залиште його на кілька хвилин, щоб остудити. Після видалення тканини нарізаємо «посадку» на невеликі шматочки.
р.
- Покладіть шматочки в скляну форму для випічки і посипте все залишками сиру.
- Зріжте масло на невеликі шматочки і покладіть їх зверху рулонні шматочки.
р.
- Варіть блюдо в духовці при температурі 180 градусів за ще 15-20 хвилин.
Які незвичайні рецепти ви знаєте? Ми хочемо, щоб поділитися цікавими ідеями, ми шукаємо натхнення для написання корисних статей!