Як перетворити сірий і нудний подвір'я

Дуже щаслива дівчина. А замість іншого дня народження, маленькі принцеси отримали подарунок. саджанці! Так, її смілива мати, як і раніше, щоб перетворити сірий і нудний подвір'я в щось неймовірне. Для кожної дитини потрібен такий секрет оазису.

Редакція "Сайт" Він розповідає про те, як перетворити звичайний дворик у справжній рай для дітей та дорослих.

Під час капітального ремонту садової ділянки жінка мріяла про створення незабутнього подарунка дитячій дочці. І вона не здавалася втратити. Таємний сад По-справжньому затишному місці, де дитина може приховуватися від цікавих очей, грати з друзями, читати улюблені книги і просто помилуватися природою. Кожен дорослий мріє про це! Давайте подивимося на цей дивовижний проект...

Як перетворити сірий і нудний подвір'я р.

Спочатку створюється периметр майбутнього саду. Висока огорожа хвойних дерев і невелика романтична хвіртка, огороджена дитячим кутом від цікавих очей, адже кожен, хто вище 130 см, вхід категорично заборонений!

Але нічого не буде приховувати від гострих батьківських очей, тому що дерев'яні ворота оснащені милим вікном огляду.

Далі мати планують, де будуть виглядати різні елементи саду. Є ляльковий будинок, і невеликий фонтан, і лавка для зборів, і навіть місце для ігрових перевірок! Якщо ваш прецинкт дозволяє запустити дику, то йти вперед. Уявіть, як чудові дерева, гойдалки, гамаки і навіть ставок будуть виглядати... Проксимус дитячий садок І його друзі!

Переможці вийшли дуже неординарно! І було потрібно копати кам'яні цегли в грунт і зробити казкові фігури у вигляді дамба і бджіл. Останній, до речі, прикрашений дрібними каменями. Цей вид розваг дійсно порадує вашої дитини. І найголовніше - сам маленький помічник може прикрасити фігури для майбутніх бійок.

Домашній фонтан Він був великим доповненням до таємного куточка для дітей.

Висококваліфікована мати взяла великий садовий горщик і заповнила його землею до вершини. Це реально. ляльки з газоном і невеликим садом. Вона схожа на звичаю казок і ельфів.

8887696 (доб. 82)

Сад для дорослих князів не був без плащів квітів всіх видів краси! Smells і текстури.

У цій домашній лавці є секретний відсік для іграшок, книг і всіляких речей, які будуть корисні для дитячих зборів.

Увечері, пам'ятки таємного саду відчуються, бо яскрава гірлянда робить її ще більш чарівною.

Як ви можете побачити, так милий. дитячий майданчик Не важко зробити. Ця ідея здається неймовірною для нас, тому що в такому місці маленька людина буде дуже щасливою. Почуття повної єдності з природою не може надихати. І ми впевнені, що кожна дитина мріє про таку казкову дитину!

Надихнула? Тоді поділитися цією дивовижною ідеєю з друзями в соцмережах.