Невеликий балкон як місце для відпочинку

Час відремонтувати квартиру. Все, що я хочу перетворити свій балкон. Це не кімната для зберігання, але місце для відпочинку!

Балкони і лоджія знаходяться в більшості будинків. Щоб облаштувати на цій території куточок для відпочинку, ваш шматочок рай для всіх. Трансформація не вимагає значних фінансових відходів, тільки бажання і натхнення. І можна використовувати його. балконй

Ідеї дизайну балкона Редакція "Сайт" Ми приготували 27 рішень, які надихають балкону в найкраще місце в квартирі. Це особливо вірно для мешканців літа!

1. Дуже стильний, легкий і затишний.
    44411766

2. Простір маленького балкона дуже обмежений. Тому варто скористатися можливостями, які стіни дають - наприклад, встановлювати полки на них. Тут можна розмістити книги, сувеніри з поїздок та інших милих речей. Декор стін за допомогою фото і картин зробить інтер'єр дійсно унікальним.

3. Для економії простору на вузькому балконі краще використовувати складні меблі. З появою компактного столу і стільців ви обов'язково починайте витрачати час на своїх близьких на чашку чаю на балкон! І з настанням холодної погоди, коли не потрібно для цього меблів, вам не доведеться багато труднощів просто складати його.
    Невеликий балкон як місце для відпочинку , Україна

4. Ви хочете створити власний оазис? Ця ідея може бути реалізована навіть на вузькому балконі. Ви можете використовувати балконну стіну, яка стикається з вулицею. Встановити полки тут для контейнерів з рослинами або створити весь квітковий ряд.

5. Зробіть гарну довгу полицю на балконній стіні. Ваш улюблений горщик буде любити нову звичку і вони щедро подарують вам свою красиву квітучу!

6. Шукаємо декоруванняЯ відразу хотів романтики і вечерю по свічнику!

7. На мій погляд, це просто ідеальне місце для відпочинку, яке може бути організоване тільки в рамках міської квартири!
    Невеликий балкон як місце для відпочинку Р

8. О, ті милі метелики! Неймовірно затишна і літня прикраса балкона.
    Невеликий балкон як місце для відпочинку ,00 Р

9. У цьому випадку колір відігравав важливу роль. Але навіть на пару метрів можна створити затишну атмосферу. Головне - використовувати можливості простору до максимуму.

10. Зверніть увагу на оригінальний дизайн підлоги і меблі ротанга. Вони роблять дизайн приміщення настільки стильним і цікавим!
    Невеликий балкон як місце для відпочинку р.

11. Текстиль грає дуже важливу роль в оформленні будь-якого житлового простору. Правильно підібрані штори є запорукою успіху! Також родзинкою цього рішення є дивовижна люстра. Хто сказав, що кришталеві ліхтарі не належать на балконі?

12. Завдяки блакитній стіні, плетені меблі і смугастий килим з додаванням красивих листопадних ваза, можна домогтися дійсно морського настрою в оформленні балкона.

13. Чудове і дуже жіночне рішення!
    3610Р. 4200Р.

14. Чому б не використовувати гірлянду влітку? Особливо ввечері, поряд з гарною настільною лампою. Дуже атмосферний, це не так?

15. Як ви відчуваєте про поставку рулонного газону на балконі? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

16. Ранковий чай на цьому балконі подарує Вам заряд енергії і бажання створити протягом всього дня.

17. У вузькому балконі є ідеальне місце для створення літньої версії дослідження або міні-робочного магазину для творчості. Для цього достатньо покласти невеликий стіл, стілець і подбати про освітлення. На свіжому робочому місці гарантовано заохочувати нові ідеї!

18. Завдяки яскравому і насиченому кольорів меблів, не складно створити літній настрій на балконі.

19. Ще один великий варіант дизайну.

20. Дуже хороший і не на всіх складних!
    212280

21. Я думаю, що сидить на такому дивані і п'є освіжаюче смузі, дивлячись на вигляд з вікна є справжньою насолодою!

22. Збільшити приміщення і зробити комфортне місце відпочинку допоможе колір. Зверніть увагу на це гармонійне поєднання білого і бірюзового!

23. Іноді навіть найпростіші аксесуари можуть створити затишок і правильний настрій. Обов'язково охопити ці моменти!

24. Цей варіант дизайну - мій улюблений. Я думаю, що це для себе!

25. Простий і смачний!

26. Я впала в любов з цим стильним оздобленням стін і підвісними кріслами. Дуже оригінальний!
    Невеликий балкон як місце для відпочинку р.

27. Навіть крихітний балкон можна зробити комфортно. Все, що вам потрібно, це барвисті подушки, свічки, ковдри, букети квітів. Використовуйте ті самі аксесуари, які використовуються в декорі інших номерів квартири. Головне, що балкон ще має певний стиль.

Сучасні дизайнери спираються на простоту і функціональність. Таке правило слід орієнтуватися на оформлення інтер'єру балкона або лоджії. Мінімальна меблі, яка повинна бути максимально практичною, є ідеальним рішенням стилю.

Особливу увагу варто приділити меблі-трансформери та вбудованим шафам. Наприклад, для економії простору на балконі невеликого кавового столу з прихованою ніші, в якій можна зберігати посуд або заготовки на зиму.

І не забудьте про прості рішення стилю, які економлять гроші і вільні місця. Наприклад, балкон стане прекрасним місцем для відпочинку, якщо ви натягуєте гамак там, світлі ароматичні свічки і виводять гарну акустичну систему.

Я сподіваюся, що ви, як мене, надихнула ця колекція, і ви вже плануєте, як ви будете пити чай і подивитися на вечірній місто з вашого нового і затишного будинку. балконй У вас є великий час і творчий успіх!

Не забудьте поділитися цими ідеями з друзями, вони будуть вдячні Вам за це!