19
Карма людини за рік народження
Ви чули про карма? Карма (в Санскриті – дед, дія, плоди дії) – доктрина реінкарнації людини. У Тибеті вірити, що душа може заборонити в тілі людини до 9 разів.
Вважають, що в кожному новому житті присвоєно певну кількість людей Кармічний тест, які будуть турбувати в різних сферах життя: любов, здоров'я, робота. Такі тести накладаються на людину в кожній інкарнації, незалежно від того, як людина поводиться в минуле життя.
Я недавно прийшов на деякі дуже цікаві відомості про Як дізнатися про характер і певні характеристики людини, знаючи в якому році він народився.
Будди вважають, що характерна для наступної інкарнації людини є Мева (перекладена як знак або моль). Meva показує, скільки разів ви з'явились в цьому світі, що karma чекає вас і, звичайно, скільки життів ви ще маєте.
Дуже просто визначити Mew - знайти в таблиці рік народження і визначити відповідну Mew. Тепер ви можете дізнатися, які риси, захворювання та сексуальні тенденції є кармічними для вас.
Що ви думаєте про карма? Чи є вона? Чи розкриває ваші секрети? Я буду раді, якщо ви поділитеся думками в коментарях.
Про те, як можна прогнозувати долю лініями на зап'ясті.
Будь-які зміни в житті та Прогнозий Я впевнений, що ми створюємо власну долю, і що це буде залежати тільки від себе.
Поділіться цією статтю з друзями, вони можуть відкрити щось нове.
Вважають, що в кожному новому житті присвоєно певну кількість людей Кармічний тест, які будуть турбувати в різних сферах життя: любов, здоров'я, робота. Такі тести накладаються на людину в кожній інкарнації, незалежно від того, як людина поводиться в минуле життя.
Я недавно прийшов на деякі дуже цікаві відомості про Як дізнатися про характер і певні характеристики людини, знаючи в якому році він народився.
Будди вважають, що характерна для наступної інкарнації людини є Мева (перекладена як знак або моль). Meva показує, скільки разів ви з'явились в цьому світі, що karma чекає вас і, звичайно, скільки життів ви ще маєте.
Дуже просто визначити Mew - знайти в таблиці рік народження і визначити відповідну Mew. Тепер ви можете дізнатися, які риси, захворювання та сексуальні тенденції є кармічними для вас.
- Мєва 1
Якщо ви зупинилися в цій точці, швидше за все, у вас є неспокійливий і песимістичний характер. Ти можеш відчути себе відкритою і дружньою людиною назовні, але є вроджена дитина всередині. У більшості випадків ви легко адаптуєте до ситуації, але рідко намагаєтеся змінити все. У житті можуть виникнути проблеми з спиртом або препаратами. Зверніть увагу на нирки, сечовий міхур, матки, статеві органи - це хворобливі ділянки, і потрібно бути дуже обережним з ними.
У вас є тенденція до різких перепадів настрою і депресії. Незаперечна романтична мова не про вас, але вам потрібна любов.
- Мєва 2
Ви хочете Meva 2? Тоді ви зрозуміли, що не схожа на агресивну поведінку. Іноді ви амбітні, неімітовані, але безглузді деталі. Ви не є лідером, але великим членом команди. Кращий вік для вас становить 45-47 років. Тексти пісень, а це означає: Ви солодкі, і це те, що ви жиру. Серед кармічних захворювань є захворювання спини, шкіри, кишечника, крові. У зв'язку, ви дуже уважні для вашого партнера. Ви більше керуєте почуттями, ніж думки. Матеріал багатства середня.
Будьте обережні: азартні ігри на фондовому біржі є катастрофою, азартні ігри будуть руйнуватися і можуть призвести до або самогубства, бурхливої смерті або імміграції. У зв’язку з громадськістю, робота з людьми, а також робота, пов’язана з природою, землеробством, наприклад.
р. - Мєва 3
Ти не мій хлопчик. Людина, як ви ростете рано і швидко залишає батьківський будинок в пошуках свого способу. Характер незалежної, завжди молодий і оптимістичний. Ви дуже вразлива і непереносима людина, але вона окупається своєю позивністю і позитивною енергією. Важко поставитися з обставинами. Найуспішніший вік від 34 до 38 років.
Ви живете один день, багато вгору і вниз. Ви швидко витрачаєте все, що ви заробляєте і не схильні до економії грошей. Ви прекрасно комплексні, міцні і активні, але у вас є слабкі ноги і нервові проблеми.
Існують проблеми наркоманії, особливо з лікарськими засобами. Якщо ви отримуєте цю звичку, це буде назавжди. Як працює, ідеально – це ті сфери, де можна самовираження: вчитель, динамік, письменник, музикант.
- Мєва 4
Ви досить позитивна людина, але іноді ви дуже заховані страхами і відсутністю волі. До природи, ви вразливі і дуже подобаються. Ідеальний вік для вас під 38. Тіло слабкий, чола великий і високий. Є висока ймовірність зараження різними захворюваннями. Змочуємо дихальну систему і кишечник. Жінки з цією кармою часто мають проблеми з статевими органами.
Ви виглядаєте красиво і дуже привабливо. Ви є свого роду малюка, який швидко зростає. Тим не менш, вам важко створити сильні та довгі сімейні відносини. Будьте обережні, як ви легко захотіли і робили. Гроші та інші матеріальні товари не linger в руках. Як діяльність, найбільш вигідна організація свят, суспільних відносин.
- Мєва 5
Ви є чоловіком екстремальних: дуже добре або дуже погано. Право і пошкоджені. І цілеспрямована і лаза. Найдовший вік для вас 42. У вас є незвичайно високий інстинк для самозбереження. Тіло міцний, сам організм відштовхує різні замки. Однак виникає схильність до новоутворень, підвищення температури, гіпертонії, проблеми з кишечником і кров'ю.
Дуже важливо для вас бути коханим і мати половинку, але у вас є схильність до панування. Не ваш приватний супутник, але ви швидко відновлюєте від втрат. У вас є схильність до гаму, що може викликати вас, щоб втратити все. Бажана робота, яка припускає високу позицію. Це те, де ви повністю реалізуєте!
Херсон - Мєва 6
У вас є блискуча інтуїція! За характером ви є справжній лідер і інноватор. Ви намагаєтеся встановити високі цілі і йти до них з впевненістю. Ти один з тих людей, які щасливі самі, але боїться невдачі. Хороший вік 40. Тіло тонкий і кутовий. Переглядайте свій емоційний стан і працездатність, тому що ви швидко переробляєте. Можлива нервова поломка і обрізка головного болю. Є проблеми з легенями, кістками і серцем.
У зв’язках вам подобається переважати і подати. Вам добре за гроші. Ви швидко і швидко заробляєте. Ви можете зробити хорошу трейдера, вчитель, абоатора і проповідника.
- Мєва 7
Характер оптимістично-непідготовлений. Великий динамік. Ви любите увагу і зрозумієте, коли ви не отримаєте. Ви чутливі до деталей. Стабілізатори життя після 40 років. Ви не можете досягти того, що ви хочете самостійно, тому що ви не завжди повинні мати наполегливість. Тіло слабкий, можуть бути проблеми з нервами, статевими органами, нирками, шлунком.
У любові, привабливості і чуттєвості. Натуральна любов свободи. Вибір партнера дуже важливо. Успіх може бути досягнутий юристом або фінансистом.
- Мєва 8
Ви не втрачали і перевтілюють. Важко переконувати вас будь-яким, якщо у вас є будь-які види, важко змінити їх. Вони консервативні і часто накладають свої думки на інших. Ви, здається, дуже спокійний і тихий, але всередині у вас є сталевий стрижень. Ви вовк з високою самооцінкою. Тіло великий і здоровий. Атеросклероз, гіпохондрія, можливі проблеми з хребтом і нервами.
Ви звикли бути промісними, коли ви були молодими, але що припинили відразу, коли ви почали свою родину. Ви досягнете успіху рано, але ви дуже залежите від грошей. У роботі ви обираєте стійкість і надійність.
- Мєва 9
Ви ніжна, ніжна і дуже чутлива людина. Прихильник до сумного кіно і сміхаючись від серця не складе труднощів. Ви ведете досить блискуче, але безшумне життя. В дії, які ви керуєте імпульсом, не люблять чекати, часто критикують інших. Ви очікуєте занадто багато інших.
У любовних відносинах ви не змінюєте партнерів, як рукавички. Ідеаліст, який додає матеріал добре. Найкраща річ для вас середнього віку. Далі йде погіршення рівня життя.
Ви є міцною, гнучкою особою середньої збірки. Нерідко виникають захворювання серця, очей, нервів, безсоння. У матеріальних умовах, досягнення добробуту, що перешкоджає низькому рівні наполегливості. Але ви знаєте, як випити людей з першого погляду і досить щасливі. Нерідко займається дипломатією, акторською діяльністю та мистецтвом.
Що ви думаєте про карма? Чи є вона? Чи розкриває ваші секрети? Я буду раді, якщо ви поділитеся думками в коментарях.
Про те, як можна прогнозувати долю лініями на зап'ясті.
Будь-які зміни в житті та Прогнозий Я впевнений, що ми створюємо власну долю, і що це буде залежати тільки від себе.
Поділіться цією статтю з друзями, вони можуть відкрити щось нове.