11
Я приніс з Туреччини не тільки сувеніри, але і традиційний рецепт вегетаріанського кетфе!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Особливо м'ясні страви ... Цього разу я був захоплений смаком неординарної. індички Негельний кетф.
Ця страва була приготована жінкою, з якою ми, туристи, залишатися на ніч. вона була настільки гостинною, що вона зробила нас ситним сніданком - ці розумові тротуари і овочі. Місцевий житель не приховує шлуночки рецепта і поділився ним з насолодою.
Як приготувати домашні котлети
інгредієнти
Підготовка
Подавати в ротову воду патрути разом з овочами гриль. Якщо ви вирішили приготувати цю страву, обов'язково зв'яжіться з нами, залишаючи красиву фото в коментарях!
Ця страва була приготована жінкою, з якою ми, туристи, залишатися на ніч. вона була настільки гостинною, що вона зробила нас ситним сніданком - ці розумові тротуари і овочі. Місцевий житель не приховує шлуночки рецепта і поділився ним з насолодою.
Як приготувати домашні котлети
інгредієнти
- 400г яловичий брикет
- 200г муттон
- 100г цибулю
- 1 ч.л. випічки соди
- 1 ч.л. лимонного соку
- 2 зубчики часнику
- 2 ст.л. оливкової олії
- 1/2 ч.л. чорного перцю
- 1 ч.л. солі
- 100 мл води
Підготовка
- Комбінувати соду і лимонний сік в невеликій ємності.
- Змішайте в мисці фаршу з двох видів м'яса і додайте квашену соду. Змішайте фарш на 10 хвилин до тих пір, поки він не в'ясне тісто.
- Так що фарш не прилипає до рук, повільно заливаємо воду в неї. Зберігати замісника своїми руками ще 10 хвилин.
- Додайте оливкову олію до фаршу і перемішайте її ще 5 хвилин.
, Україна - Загорніть фарш в харчовій плівці і відправте в холодильник на добу.
- Змішайте цибулю і вичавіть додатковий сік. Додайте тертий часник до цибулі м'якоті.
- Візьміть фарш з холодильника і додайте цибулю часником, чорним перцем і сіллю до неї.
- Змішайте фарш знову і відправте його в холодильник на 2 години.
- Приготуйте чашу води, щоб змочити руки. Візьміть фарш з холодильника і починайте формування витягнутих котлет.
- Поспішайте в каструлі по обидва боки до готовності. Ось близько 15 хвилин.
Подавати в ротову воду патрути разом з овочами гриль. Якщо ви вирішили приготувати цю страву, обов'язково зв'яжіться з нами, залишаючи красиву фото в коментарях!
Кесаранський дитячий: як вони відрізняються від звичайних дітей (без!). 3 міфи і 2 правди про незвичайних дітей
Дад побудував казковий майданчик для його крихт. Я зроблю цю ідею на мій дачу!