Знаючи цей трюк, ви перетворите все в шедевр. Навіть старий автомобіль!

Я нещодавно поїхав на бізнес-туру і відправився на обід в одному з місцевих установ. Я бачив щось надзвичайно красиво, тепло, яскраве, чітко зроблено з душею. Це сталося. МариковВін прикрашений стравами і стінами кафе.

Петриковський живопис – декоративне і декоративне живописне, яке утворилося на межі ХІХ-ХХХ ст. у Наддніпрянській області. Назва картини походить від назви села Петриківка. Це справді шедевр українського народного мистецтва!

святковий настрій залишається в душі довгий час після розгляду на роботах майстрів такого виду декоративного живопису, який має все: квіти, кальіна і феєрверки.

Але найголовніше, всі образи, крім їх естетичних властивостей, переносять символічний і амультичний зміст. Наприклад, зобразивши пару птахів, можна підвести до будинку любов і гармонію, а квітуча дерево захистить від захворювань і дасть хороший здоров'я.

Петриківський живопис не тільки яскравий, сонячний і красивий, але і дуже модний. Етнічні мотиви тепер надзвичайно популярні в оформленні всіх видів побутових предметів і одягу.

Сьогодні багато відомих архітекторів, дизайнерів і декораторів використовують живопис Петриківського для створення або реконструкції різних побутових предметів, будівель і навіть обладнання. Отже, якщо ви хочете зберегти час, без володіння. унікальний живопис Ви не можете це зробити.

Редакція "Сайт" Я приготував для вас 21 надихаючи ідеї живопису Петриківського, з яким ви перетворите навіть найстарішу, але улюблену річ - від коробки до автомобіля і мотоцикла!

1. Що ви думаєте про відомий і улюблений пошуковий двигун?

2. Картини обробні дошки з цим зображенням принесуть комфорт і зроблять вашу кухню стильним. Цікавим фактом: їхні коти взяли активну участь у розвитку цієї мистецької форми, крім майстрів Петриківського. Справа в тому, що домашні щітки, зроблені з кішки, можуть бути пофарбовані не гірше професіонала.

Для цього використовують волоски звичайної сільської кішки: від неї живлять або бочки, відрізають пучки волосся, вітри на обшивці - і щітка для складних візерунків готова! Тому, якщо ви раптом виявите себе в Петриківці, не здивуєтесь побачити на вулицях, адже мистецтво вимагає жертв!

3. Просто подивіться, як ця картина відродила строгий інтер'єр в стилі мінімалізм.

4. Я просто впала в любов з цією пластиною! Я дуже хочу одного з тих.
    470877

5. І ось чудовий приклад використання живопису в інтер'єрі квартири. На штукатурну цегляну стіну наноситься біла акрилова фарба. А митці запрошували на виконання Петраковського живопису. Однак, маючи художні навички, ви можете спробувати зробити шаблони і відтворити щось схоже в домашніх умовах.
    82

6. Це чудово!
    75383434

7. Це добре. Приклад використання орнаменту Петриківського у ванній кімнаті. У цьому випадку використовується авторська плитка з фарбою кераміки.

8. Дизайн кухні використовується для виграшного поєднання шпонованих і фарбованих МДФ. Стільниця і мийка виготовляються з штучного каменю. А на фартух робочої зони - фарбоване скло за допомогою Петриківського розпису.

9. Патриковський малюнок, насамперед, орнамент рослин. Грузия, айстри, троянди, цвітуть на виробах майстрів. Фантастичні форми квітів створюються: «іон» або «свічка». Дивовижна елегантність, віртуозність і точність малюнка – унікальний стиль художника Петраковського, що досягається тривалою практикою. Крім щіток, сухих стебел, чіпсів, використовуються власні пальці (зручний для них зображувати ягоди).

10. Ну, тут Петриківський живопис чітко виходив за межі настінний живописй Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

11. Я раджу ці смачні страви! Птахи символізують гармонію, світло і щастя. Квітка - це підшлунок краси природи, каліна - символ вічної краси покоївки.

12. Любителі велосипедів обов'язково оцінять цей дизайн!

13. Чудовий приклад поєднання стилю лофт і етномотивів. У спальні на одному з стін, акуратна цегляна кладка була пофарбована фарбою на водній основі, щоб пофарбувати квітковий бутон на ньому.

14. Яскравий і веселий живопис може прикрасити навіть найяскравіший паркан.

15. Використовуйте живопис Петриківського як акценти, і ваш інтер'єр буде грати з яскравими квітами.
    р.

16. Ще один чудовий приклад цього чудового орнаменту на тілі автомобіля.
    р.

17. І це оформлення барної стійки в закладі, де я дізнався про цей чудовий напрямок в декорі.

18. З світлодіодним освітленням цей стильний декор став яскравим і цікавим!

19. Особливою популярністю у живописі Петриків був підкреслений живопис на дереві. Ця техніка була використана в основному для роботи з ящиками і грудями. У цьому номері дизайнер запропонував використовувати таку картину для прикраси дерев'яних фасадів меблевої стіни.
    Р

20. Навіть найрозумніші місця можна використовувати таким живописом. І ніша для нагрівача буде виглядати абсолютно різною!

21. Що чудовий дзвіночок! Ті, хто хоче оволодіти цим художнім напрямком, повинні початися з живопису невеликих предметів.
    р.

Я сподіваюся, що ви зацікавлені в навчанні про цей напрямок, освоєння якого ви можете перетворити і прикрасити абсолютно будь-який об'єкт.

Ви не знаєте, як популярний живопис Петра! Цей унікальний український орнамент активно використовується в архітектурі. Якщо колись Петриківський живопис можна побачити тільки на стінах сільських будинків або на плитах, сьогодні він став незвичайним оздобленням в інтер'єрі сучасних квартир, кафе і ресторанів.

Я також запропоную вам ознайомитися з чудовим сюжетом 87-річного майстра з Чехії, який перетворив будинок на гордість всього села за допомогою щітки, фарб і її важкої роботи.

Поділіться цими ідеями та натхненнями з друзями, оцінюйте їх!