11
Брав дідусь відмовився від розірвання барна. Дивись, що він перетворив його в!
Після того, як час, цей чоловік побудований садибай Як швидко будувати придбав сумний зовнішній вигляд, і все через вологий клімат. Постійний дощ незрівнянно знищує дерево, пластик і метал.
Все було готово до демонтажу, але щось припинило Дідусь. У минулому житті він був архітектором, бо старий був натхненний. Він вирішив залишити баран, і навіть переробити його. Шукайте те, що непристойна хата стала!
Барн на сайті
Покажіть це надихаюче приклад реставрації старої кришки до друзів! Іноді очі просять до краси, щоб руки почали працювати, об'єднуючи все навколо.
Все було готово до демонтажу, але щось припинило Дідусь. У минулому житті він був архітектором, бо старий був натхненний. Він вирішив залишити баран, і навіть переробити його. Шукайте те, що непристойна хата стала!
Барн на сайті
- Хороший гачок, жіночий гачок! Гранпа зробив все своїми руками, звані фахівці тільки для проведення електрики.
- Вітальня старовинне. Дуже подобається килимок!
- Що таке чудовий камін? Від старої плити! Я був приваблений до статуетки у вигляді ангелів, я таємно мріяв зробити схожий кут у своєму будинку.
р. - У нас є ангели! Я не можу допомогти, але показати вам відтворення живопису французьким художником Вільямом Богугресо «Перше ціле». Такий крихітний малюнок прикрасить тумбочка творчого діда.
- Дуже маленька кухня! Навіть світло з вікна здається привабливою.
- Реставровані меблі відмінно вписуються в загальний настрій реконструйованої обшивки. Все старий, але що чарівний...
- Абазур, який хоче вихованця, як тварина, так приємно ока її форма.
5557413,00р. - Дружина майстра радує таку ситуацію!
Габаритний зображення - Багато чудових моментів були досвідчені гості та власники цієї тераси.
р. - Навіть звичайний пансіонат Це може стати ангельським абодом. А ангел буде той, хто бере на себе зобов'язання побудувати бездіяльне місце! Цей дід зробив його.
ДепозитФотогалерея
Покажіть це надихаюче приклад реставрації старої кришки до друзів! Іноді очі просять до краси, щоб руки почали працювати, об'єднуючи все навколо.
9 краси, які люди не пробачають! Друк і повісити на дзеркалі.
Знаючи цей трюк, ви перетворите все в шедевр. Навіть старий автомобіль!