19
Це жінки-брама в '40s і '50s! І ми скаржаємось на смак молодих людей.
Я нещодавно побачила одну з старих, але високопроголошених кліпів і був просто відданий! Але не співаючи цього прекрасного і назавжди молодого поп-діва, але її образ в цьому відео.
Тепер я дуже зацікавлений в дизайн-шоу. І ще більше історії моди. Для того, щоб краще зрозуміти, куди прийшла і чому вона знову на вершині популярності.
Знімок співачки у відео був створений Жан-Паулем Глоєром у 1990 році. Одягнена Жінка Голий чоловік корсет на грудях. Він запозичував цю ідею з кулі, яка була використана сексуальною Марилін Монро.
Якщо ви не знали, що це було раніше бюстгальтерНебезпечний. І це - це відмітивний бюстгальтер може випадково виходити з очей!
В моді в 1940-х роках і зацарював до кінця 1950-х років. Вона була названа куля латунь, але для простоти вона була названа латунь.
Незнімний плюс цього бюстгальтера був, що він зробив навіть самий звичайний светр з горлом неймовірно сексуальний наряд. Тим не менш, виходячи з особливо сміливих грудей, дівчата досягали карикатури зображень.
Редакція "Сайт" Ми запрошуємо Вас побачити вибір фотографій красунь середина XX століття, які використовували такий льон. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Я сподіваюся, що ви були зацікавлені в дайвінгу в історії і, можливо, виявляючи щось нове.
Я також запропоную, що ви знайомитеся з дуже корисною інформацією про те, як правильно вибрати латунь. Це книга, яка буде корисною для будь-якої жінки.
Якщо вам сподобалося цю книгу, поділитися своїми друзями. Булети - це цікава і незвичайна тема для обговорення!
Тепер я дуже зацікавлений в дизайн-шоу. І ще більше історії моди. Для того, щоб краще зрозуміти, куди прийшла і чому вона знову на вершині популярності.
Знімок співачки у відео був створений Жан-Паулем Глоєром у 1990 році. Одягнена Жінка Голий чоловік корсет на грудях. Він запозичував цю ідею з кулі, яка була використана сексуальною Марилін Монро.
Якщо ви не знали, що це було раніше бюстгальтерНебезпечний. І це - це відмітивний бюстгальтер може випадково виходити з очей!
В моді в 1940-х роках і зацарював до кінця 1950-х років. Вона була названа куля латунь, але для простоти вона була названа латунь.
Незнімний плюс цього бюстгальтера був, що він зробив навіть самий звичайний светр з горлом неймовірно сексуальний наряд. Тим не менш, виходячи з особливо сміливих грудей, дівчата досягали карикатури зображень.
Редакція "Сайт" Ми запрошуємо Вас побачити вибір фотографій красунь середина XX століття, які використовували такий льон. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
- Ліфт-буллет був надзвичайно популярним в Америці в 40-50-х роках ХХ ст. Причиною цього є зображення анапульових героїнів, розроблених їх навмисною сексуальністю і буквально виступаючими грудями, щоб підняти американських солдатів, які беруть участь у битвах Другої світової війни.
-
- Марилін Монро в нижній кулі бульб. Цікавий факт: латунь, в якому німці рушили в знамениту плівку «Вечіння сьомого року», був поставлений на аукціон у 2009 році.
Модель з додатковими подвійними ременями, дротяною рамою і збільшенням обсягу чашок, що актриса була одягнена, коли вона стояв над вентиляцією підніжжя в лофтовому одязі, було придбано для казкових грошей.
, Україна -
- По суті, це те, як виглядає латанець, що через його дизайн прізвищували «булетки».
-
- Багато голлівудських акторів того часу були шанувальниками куляної лати. Вони носили щільного светра зверху, щоб підкреслити форму бюстгальтера, а в 1990 році навіть Мадонна носила "булет" від Жан-Паула Глостера. Дизайнер моди перетворив корсет з щільного предмету одягу в символ сексуальної енергії, що представляє жіноче тіло не для сексуального збудження, але для агресивного самовираження. Найпомітніші латуні Мадонни стали шовковим рожевим і золотом.
-
- Через десять років після очевидного піку кульок, виступаючих грудей, як і раніше були головним трендом американської молоді. Дівчата змушені забивати чашки бульбашки все в рядку, так як форма бюстгальтера вкрай нефізіологічна.
-
- Шукаємо! Як нагадувати вам нічого? Як ви можете побачити, що це було зібрано в 40-х роках!
-
- Не секрет, що одяг змінює спосіб життя жінок. З винахідником бюстгальтера, представниць прекрасної статі отримали більше свободи. У своїй майже 150-річній історії бюстгальтер, а також його попередник, корсет змінився відповідно до вимог суспільства. У суспільстві, де жінки мають право голосувати, стає легше вибрати дамську білизну фігурою, способу життя і ідеї про сексуальність.
-
- У 1999 році вінтажна дамська компанія Що Katie Did почав виробляти кулі знову, а потім ще кілька компаній пішли костюмом.
- 1 999 р.
- Що ви думаєте про те, що краса шпинделя в бульбах? Моя друг прийнята, що вона хотіла зробити свій власний одяг.
-
- Чи знаєте ви, що кулі йдуть назад? Ви думаєте, що це принадний атракціон або карикатура?
-
- У 90-х роках, коли Жан-Паульський Гройдер готовий до туру «Блондин Амбіція» Мадонна провокативна серія костюмів сценічних костюмів, розробка ряду костюмів. білизна як зовнішній одяг. Після Мадонни, кулькові латуні і конуси почали носити як звичайні предмети гардеробу, над футболками і блузками. Пізніше Гантера і Мадонна неодноразово повернулися до цієї моделі, демонструючи нові відповідні тлумачення.
Я сподіваюся, що ви були зацікавлені в дайвінгу в історії і, можливо, виявляючи щось нове.
Я також запропоную, що ви знайомитеся з дуже корисною інформацією про те, як правильно вибрати латунь. Це книга, яка буде корисною для будь-якої жінки.
Якщо вам сподобалося цю книгу, поділитися своїми друзями. Булети - це цікава і незвичайна тема для обговорення!
Чому практикують буддійські мандри
Як розкішно жити на 30 м2: 10 порад архітектора, що живуть в крихітній квартирі